Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ”Nea Luca” din Alba Iulia sărbătorit pe terenul de fotbal la împlinirea vârstei de 89 de ani. Este antrenor de fotbal de mai bine de 60 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iosif Luca a împlinit sâmbătă 1 aprilie, frumoasa vârstă de 89 de ani. ”Nea Luca” este antrenor de fotbal de mai bine de 60 de ani, iar de ziua lui a fost sărbătorit cum altfel decât pe terenul de fotbal, la faza finală a competiției ”Cupa satelor”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alături de el s-a aflat și viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, alături de alți reprezentanți ai fotbalului pentru a-l sărbători pe Nea Luca.

”Oare cum e să faci, timp de mai bine de 60 de ani, un lucru cu pasiune, cu răbdare și cu suflet? La această întrebare cel mai bine poate răspunde domnul Iosif Luca, “nea Luca”, așa cum îl știu albaiulienii. Da, nea Luca a început din anul 1960 să fie antrenor, dascăl, mentor pentru mai bine de o mie de copii care au ales fotbalul. Astăzi, nea Luca a împlinit 89 de ani și locul cel mai potrivit pentru a fi sărbătorit, fără niciun dubiu, a fost terenul de fotbal.

Cei care au avut inițiativa de a-i spune “La mulți ani” într-un mod atât de special au fost Cristian Petropulos și Mihai Țîra care l-au invitat pe nea Luca la faza finală a competiției Cupa Satelor pentru copiii născuți în anul 2010 și mai tineri. Bucuria micilor fotbaliști a fost cel mai frumos cadou care i se putea oferi. Pe terenul de la Galtiu, campioana din acest an a fost echipa comunei Livezile, echipă premiată chiar de domnul Luca.

Sănătate și putere multă pentru a mai antrena câteva sute de copii! La mulți ani, domnule Luca!”, a scris Marius Filimon pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea