FOTO: Munte, adrenalină, drumeții, relaxare și aer pur la un loc. Pensiunea ”Poiana Verde” din Albac, locul ideal pentru o vacanță de vis, departe de tumultul orașului

Munte, adrenalină, drumeții, relaxare și aer pur la un loc. Pensiunea ”Poiana Verde” din Albac, locul ideal pentru o vacanță de vis, departe de tumultul orașului

Cei care se află în căutarea unei vacanțe pe un plai splendid, cu aer curat, unde să ”asculte” efectiv liniștea și să se trezească în cântecul păsărilor, dar în același timp să se bucure și de un strop de adrenalină, pot trece cu încredere pe listă, pentru următoarea escapadă, pensiunea ”Poiana Verde” din minunata țară a moților, Munții Apuseni.

ELIT

Aflată departe de zgomotul și forfota orașului, la marginea comunei Albac, pe DJ 108, drumul ce duce spre Horea, pensiunea Poiana Verde este locația ideală pentru o vacanță sau un concediu de neuitat, de unde cu siguranță te întorci cu bateriile încărcate și plin de energie pozitivă.

Străjuită armonios de dealuri line împădurite, ”Poiana Verde„ dispune de un număr de 20 camere duble dotate cu baie proprie, tv, mini bar, saună, loc de joacă pentru copii, sală de conferințe cu videoproiector, flipchart, Wi-Fi gratuit, spațiu de parcare amenajat într-o curte imensă, un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, dar și o terasă acoperită, unde oaspeții pot savura masa și frumusețea peisajului pitoresc, în tihnă.

Mihail David - 2020

Printre punctele forte ce recomadă pensiunea se numără ospitalitatea, ca ”la mama acasă”. Gazdele sunt extrem de primitoare și amabile, dar mai ales cu zâmbetul pe buze, și au grijă să nu-i lipsească niciunui client care le trece pragul confortul cu care s-a obișnuit la oraș  Meniul este unul cu specific tradițional, bun de te lingi pe degete, iar pe întreg sejurul proprietarii îmbie mereu turiștii cu prăjituri de casă, clătite sau alte bunătăți, dar și cu nelipsita țuică sau afinată, din partea casei.

Pensiunea încadrată în categoria 4 margarete dispune de asemenea de un centru de echitație și un parc de aventură, care oferă iubitorilor de adrenalină un mod activ de relaxare în natură. Parcul este dedicat atât adulţilor cât şi celor mici, fără temeri să zburde liber,și include coborâri cu tiroliana, panou de cățărat, obstacole la înălţime sau deplasări de la un copac la altul pe “poduri” suspendate de sfoară. Nu lipsesc din oferta pensiunii nici drumețiile, pentru cei care vor să bucure de natură în toată spelndoarea sa.

Proprietarii acestui colțișor de rai organizează excursii la obiective turistice, plimbări off-road, ori cu sania sau trăsura, în funcție de sezon. De asemenea, în ultimul timp s-au axat pe tabere private de copii pentru o săptămână, în cadrul cărora prichindeii au parte de tot felul de activități în aer liber, cum ar fi excursii la Ghețar, la Galeriile Romane, plimbări cu Mocănița sau drumeții pe trasee montane.

Având în vedere spațiul generos, tot în cadrul pensiunii s-au organizat diferite evenimente speciale, de la ceremonii de logodne, la botezuri sau onomastici.

Pentru a ajunge la pensiunea Poiana Verde puteți alege următoarele rute în funcție de locația dumneavoastră:

– Din Cluj Napoca – Turda – Câmpeni – Albac pe DN 75 (140 km) și în final mai parcurgeți încă 2 km pe DJ 108 din Albac spre Horea până la pensiune;

– Din Oradea – Stei – Albac pe DN 75 (150km) și apoi mai parcurgeți încă 2 km pe DJ 108 din Albac spre Horea până la pensiune;

– Din Alba Iulia spre Abrud pe DN 74, continuând din Abrud spre Câmpeni pe DN 74A, apoi din Câmpeni încă 17 km spre Albac pe DN 75 (100 km) și în final mai parcurgeți încă 2 km pe DJ 108 din Albac spre Horea până la pensiune;

– Din Deva – Abrud pe DN 74 (80 km), continuând din Abrud spre Câmpeni pe DN 74A (80 km), apoi din Câmpeni încă 17 km spre Albac pe DN 75, și în final mai parcurgeți încă 2 km pe DJ 108 din Albac spre Horea până la pensiune.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...