Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Moșul a adus cadouri la aproape 300 de sportivi de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi seara, 290 de sportivi , majoritatea copii, care practică sportul în cele opt  secții ale CSO Cugir, (fotbal, handbal , karate, atletism , șah , box , tenis de câmp și karting ) au primit din partea lui Moș Crăciun, pungi cu cadouri constând în dulciuri și răcoritoare.

sportivi-cugir12Moșul a fost sprijinit în nobila și mult așteptata sa misiune de către președintele clubului orășenesc, Călin Mureșan, Adrian Mihai – director de competiții sportive, precum și de profesorii și antrenorii, care pregătesc echipele de sportivi.

,,Ne bucurăm că avem atât de mulți copii talentați, care practică sportul, cu multă pasiune și dăruire, iar rezultatele sunt din ce în ce mai bune. Este și meritul antrenorilor, care depun eforturi deosebite pentru ca munca lor să să se concretizeze în performanțe notabile atât la nivel național cât și internațional. Am văzut că Moșul le-a făcut o mare bucurie în această seară, iar noi, împreună cu părinții sau bunicii, ne-am bucurat alături de ei”, ne-a declarat profesorul Adrian Mihai.

  (C.P.)

[nggallery id=3206]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea