Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Momente pline de emoție la ISU ALBA: Treceri în rezervă și final de cariera militară pentru 2 pompieri din Alba Iulia și Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ISU Alba a organizat marți, 15 decembrie 2020, ceremonia de trecere în rezervă a plutonierului adjutant șef Herkel Vasile și a plutonierului adjutant șef Ciortea Ioan Cosmin. Astfel, aceștia au fost sărbătoriți în cadrul ceremoniei, primind un ultim onor și mulțumiri din partea colegilor.

„Plutonier adjutant șef Herkel Vasile de la Detașamentul de Pompieri Alba Iulia și plutonier adjutant șef Ciortea Ioan Cosmin de la Detașamentul de Pompieri Aiud au primit astăzi un ultim onor din partea colegilor.

Cei doi colegi au fost felicitați pentru devotamentul, curajul, profesionalismul și demnitatea cu care au dus la bun sfârșit toate misiunile încredințate de-a lungul anilor de activitate ca și cadre militare din cadrul ISU Alba.Le dorim multa sănătate și la cât mai mulți ani!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea