FOTO: Momente emoționante la IPJ Alba. 72 de polițiști, care au trecut la pensie în 2017, au primit aprecierea colegilor

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în prezenţa prefectului judeţului Alba, domnul Dănuţ – Emil Hălălai, le-au mulţumit celor 72 de foşti colegi, trecuţi la pensie în cursul anului 2017.

Azi, 5 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o festivitate în cadrul căreia, 72 de foste cadre ale inspectoratului, ce au trecut la pensie în anul 2017, au primit aprecierea colegilor rămaşi în activitate, pentru întreaga carieră, în slujba Poliţiei Române.

La festivitate, alături de conducerea inspectoratului şi poliţişti, au participat domnul Dănuţ – Emil Hălălai, prefectul judeţului Alba, domnul colonel Giurea Marius Claudiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi domnul colonel Oprişa Cornel, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba.

În semn de recunoştinţă şi preţuire, pentru întreaga carieră, foştilor poliţişti ce, în cursul anului 2017, au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere,     le-au fost oferite diplome şi medalii.

În cuvântul său, domnul prefect le-a adresat felicitări şi mulţumiri foştilor poliţişti precum şi urări pentru o pensie îndelungată cu sănătate „ Resimțim din plin emoţia acestui moment şi îi felicit pentru că au fost oameni de nădejde, ce au făcut cinste acestei profesii. Vă rugăm să transmiteţi aprecierea mea membrilor familiilor dumneavoastră, pentru răbdarea, înţelegerea şi susţinerea necondiţionată, de-a lungul atâtor ani”.     

În numele întregului colectiv, domnul comisar şef Cioancă Ioan-Sorin, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a adresat celor prezenţi, un emoţionant mesaj:

Fiecăruia dintre dumneavoastră doresc să vă mulţumesc, în mod special, pentru că aţi fost POLIŢIŞTI şi pentru contribuţia la modernizarea POLIŢIEI, pentru onestitate şi implicare în dezvoltarea principalelor domenii de activitate şi asigurarea unui serviciu de calitate, exclusiv în folosul cetăţeanului, la nivelul standardelor europene.

 Noi, cei rămaşi pe baricade, vă felicităm pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă în întreaga carieră, vă urăm să aveţi parte de pensie lungă, sănătate, bucurii şi fericire, alături de cei dragi şi vă promitem că vom continua demersul dumneavoastră pentru modernizarea acestei instituţii”.

În cuvântul său, domnul colonel (r) Crişan Laurenţiu, fost adjunct al şefului inspectoratului, a mulţumit pentru momentele emoţionante ce au marcat finalul carierei de poliţist. „Sunt mândru că am fost polițist şi tresar cu emoţie ori de câte ori îmi văd foştii colegi la datorie. Am convingerea că poliţiştii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îşi vor îndeplini misiunile cu profesionalism şi demnitate.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

ABCDE 5 ianuarie 2018 at 18:33

Pensionarule, ce tanar esti!!!

1 5 ianuarie 2018 at 20:27

am trait 6 ani in Israel,sint roman100la 100 ;ma bucuram cind vedeam un echipaj de politie,aici in Romania e o contradictie totala ;SA NU II INTILNESTI IN DRUM,nu ca ai incalca legea ;aroganta si nesimtirea ma aduce in timpil militianului balaci,mai sint inca care isi pot aduce aminte de ;MILITIANU TOTAL;pina la urma sintem bucurosi sa ;VA FACET-TI DATORIA ,recopensa-ti de SALARILE CE LE PRIMITI,care nu e mic

2 6 ianuarie 2018 at 12:23

Da ,uitati-va la ei,tineri,grasi,numai buni de munca,scosi la pensie,pe niste pensii nesimtite,adica 6-10000 lei,pai cum sa mearga bine tara asta,cei care muncesc sa produca bunuri materiale ,pot lucra si pe salarii de 2 lei,cum spunea ministra de finante,din guvernul Ciolos,foarte bine,toti cei buni de munca sa plece din tara asta ,sa ramaneti voi sa produceti procese verbale ,sa aveti cu ce sa va stergeti la fund.

Bubi 6 ianuarie 2018 at 14:35

Lipseste vesnicul Ilea cu corpul politistilor,ca altu mai tinerel nu mai poate fi ales……

Goe 6 ianuarie 2018 at 16:02

Pensionari?pas alergător la angajari in institutiile statului,da nu asa oricum ci ȘEFI că doar aveti experienta de a freca scaune,nu de alta dar tineri trebuie să spele la dos ceva bătrânei pe afara,nu au loc pe aci

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...