Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Momente emoționante la IPJ Alba. 72 de polițiști, care au trecut la pensie în 2017, au primit aprecierea colegilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în prezenţa prefectului judeţului Alba, domnul Dănuţ – Emil Hălălai, le-au mulţumit celor 72 de foşti colegi, trecuţi la pensie în cursul anului 2017.

Azi, 5 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o festivitate în cadrul căreia, 72 de foste cadre ale inspectoratului, ce au trecut la pensie în anul 2017, au primit aprecierea colegilor rămaşi în activitate, pentru întreaga carieră, în slujba Poliţiei Române.

La festivitate, alături de conducerea inspectoratului şi poliţişti, au participat domnul Dănuţ – Emil Hălălai, prefectul judeţului Alba, domnul colonel Giurea Marius Claudiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi domnul colonel Oprişa Cornel, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba.

În semn de recunoştinţă şi preţuire, pentru întreaga carieră, foştilor poliţişti ce, în cursul anului 2017, au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere,     le-au fost oferite diplome şi medalii.

În cuvântul său, domnul prefect le-a adresat felicitări şi mulţumiri foştilor poliţişti precum şi urări pentru o pensie îndelungată cu sănătate „ Resimțim din plin emoţia acestui moment şi îi felicit pentru că au fost oameni de nădejde, ce au făcut cinste acestei profesii. Vă rugăm să transmiteţi aprecierea mea membrilor familiilor dumneavoastră, pentru răbdarea, înţelegerea şi susţinerea necondiţionată, de-a lungul atâtor ani”.     

În numele întregului colectiv, domnul comisar şef Cioancă Ioan-Sorin, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a adresat celor prezenţi, un emoţionant mesaj:

Fiecăruia dintre dumneavoastră doresc să vă mulţumesc, în mod special, pentru că aţi fost POLIŢIŞTI şi pentru contribuţia la modernizarea POLIŢIEI, pentru onestitate şi implicare în dezvoltarea principalelor domenii de activitate şi asigurarea unui serviciu de calitate, exclusiv în folosul cetăţeanului, la nivelul standardelor europene.

 Noi, cei rămaşi pe baricade, vă felicităm pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă în întreaga carieră, vă urăm să aveţi parte de pensie lungă, sănătate, bucurii şi fericire, alături de cei dragi şi vă promitem că vom continua demersul dumneavoastră pentru modernizarea acestei instituţii”.

În cuvântul său, domnul colonel (r) Crişan Laurenţiu, fost adjunct al şefului inspectoratului, a mulţumit pentru momentele emoţionante ce au marcat finalul carierei de poliţist. „Sunt mândru că am fost polițist şi tresar cu emoţie ori de câte ori îmi văd foştii colegi la datorie. Am convingerea că poliţiştii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îşi vor îndeplini misiunile cu profesionalism şi demnitate.”

[nggallery id=5093]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea