Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Mircea Hava, mesaj emoționant pentru cei mai importanți dascăli din viața lui: ” Au trăit pentru școală și au crezut că este singura instituție a valorii”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Mircea Hava, mesaj emoționant pentru cei mai importanți dascăli din viața lui: ” Au trăit pentru școală și au crezut că este singura instituție a valorii”

Europarlamentarul și fostul primar al Alba Iuliei, Mircea Hava, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Educației și a Profesorului, exprimându-și recunoștința și aprecierea pentru dascălii din viața sa și pentru rolul esențial pe care aceștia îl au în formarea oamenilor.


În mesajul său, Hava a subliniat importanța momentului de apreciere a profesorilor, remarcând că acest eveniment ar trebui să fie o tradiție în fiecare zi. El a menționat că pe platformele de socializare, precum Facebook-ul, a devenit obișnuită „cancelaria” citatelor despre importanța profesorilor, subliniind că astfel de gesturi de recunoștință nu ar trebui să fie rare, mai ales într-o perioadă în care uneori se uită să fie exprimate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mircea Hava a adus un omagiu special părinților săi, care au fost dascăli și au considerat educația ca fiind cea mai valoroasă instituție. El a evidențiat că cei mai dragi dascăli din viața sa au fost mama și tata, care au dedicat întreaga lor viață școlii și au transmis convingerea că educația are puterea de a transforma oamenii în ființe cu valoare.

În final, europarlamentarul a exprimat aprecierea sa pentru toți dascălii care își dedică viața pentru a semăna cunoștințe și a culege recoltele cunoașterii, păstrând virtuțile acestei nobile meserii: chemarea, dăruirea și omenia.

Mesajul lui Mircea Hava a fost primit cu căldură și apreciere din partea comunității online, într-o zi în care educația și rolul profesorilor sunt celebrare și aduși în centrul atenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui Dora, o fetiță de 9 ani, a primti cel mai frumos de Paști. Ea a participat la emisiunea ”Românii au talent” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea