Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| MIRACOLUL vieții în timp de război: O tânără ucrainiancă a NĂSCUT o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| MIRACOLUL vieții în timp de război: O tânără ucrainiancă a NĂSCUT o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou

În timp ce Kievul este sub asediu, la ordinul lui Vladimir Putin, în subteranul orașului, unde civilii se adăposteau de atacurile rusești, s-a născut o rază de speranță în iadul războiului, odată cu venirea pe lume a unei fetițe.

Femeia de 23 de ani se adăpostise într-o stație de metrou din capitala Ucrainei, care a fost atacată vineri seară de armata rusă. Ea a fost ajutată să nască de un ofițer din poliția ucraineană. Apoi, o ambulanță a reușit să ducă mămica și bebelușul la un spital din Kiev, informează Daily Mail.

„Nașterea ta reprezintă speranța în aceste vremuri sumbre”, a declarat tânăra mamă, potrivit Daily Mail.

„Mia s-a născut la un adăpost în această noapte, într-un mediu stresant – bombardarea Kievului. Mama ei este fericită după această naștere dificilă”, a precizat Hannah Hopko, președinta Conferinței Democrația în Acțiune.  Autoritățile din Kiev au anunțat că lupta pentru capitala țării se duce acum pe străzile orașului. Oficialii au mai avertizat rezidenții să rămână adăposturi și să nu se apropie de ferestre.

„Într-o lume atât de dură, cu multă ură, chiar era nevoie de vreo 3 kilograme de iubire în plus. Ce altceva dacă nu Міла-iubirea îi mai poate salva pe părinți, dar și pe toți cei care au de suferit în aceste momente triste? Bine ai venit pe lume, Mia! Ne ierți că noi, adulții, nu am reușit să o facem un loc mai sigur pentru tine.

O să înveți pe parcurs că această planetă are și lucruri frumoase pentru care merită să trăiești. De exemplu, nașterea ta într-o noapte atât de grea”, a scris jurnalistul Vitalie Cojocari pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea