Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| MINUNEA din zona Curtea de Apel-Prefectura din Alba Iulia: Parcările pe carosabil au devenit ISTORIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MINUNEA din zona Curtea de Apel-Prefectura din Alba Iulia: Parcările pe carosabil au devenit ISTORIE

Parcările pe carosabil din zona Curtea de Apel-Prefectura din Alba Iulia au devenit, într-un final, istorie.

Așa cum se poate observa și în imagini, semnul care interzice staționarea vehiculelor pe această porțiune de drum a fost instalat, iar șoferii trebuie să își caute un alt loc de parcare în zonă.

Aceasta este într-adevăr o minune, întrucât carosabilul din această zonă a fost constant sufocat de mașini staționate, care îngustau drumul disponibil.

Într-o emisiune la Radio Unirea FM, primarul Gabriel Pleșa a dezbătut problema traficului de pe strada București și posibilitatea autobuzelor de a circula printre mașinile parcate.

”Pe București nu sunt decât în zona Prefecturii, Curții de Apel. Și de unde mai exact? De la strada Tribunalului, cea din spate de la Prefectură și până în intersecție. Acolo am numărat mașinile, pentru că aveam și o fotografie, și am discutat cu colegii de la IPJ, am numărat zece mașini.

Zece mașini care, din păcate, îngustează o porțiune care, culmea, este și cu linie continuă și atunci am zis în felul următor: vom restricționa parcarea pe dreapta, cum vii spre centru, și atunci se va putea circula lejer și autobuz și mașină mică, unul pe lângă altul.

De ce acest lucru? Practic sunt 8-10 mașini care, le vom găsi, dacă e vorba de funcționarii de la Curtea de Apel, Prefectură, Consiliu Județean, le vom oferi alternativă pentru că vom deschide o parcare provizorie în spate la Serviciul Român de Informații, acolo unde este acel loc viran care ne-a revenit nouă acum și îl putem amenaja”, a spus edilul municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea