Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Ministrul Economiei, în vizită la Alba Iulia: Strategii pentru dezvoltarea și promovarea turismului la nivelul județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Ministrul Economiei, în vizită la Alba Iulia: Strategii pentru dezvoltarea și promovarea turismului la nivelul județului Alba

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a ajuns duminică la Alba Iulia, în cadrul unei vizite pe care o efectuează zilele acestea în județul Alba.

Un aspect important al vizitei la Alba Iulia îl reprezintă dezvoltarea turismului local și utilizarea la maximum a potențialului pe care îl are zona, prin implementarea unor strategii coerente de promovare a sectorului.

Radu Oprea se va întâlni cu antreprenori locali, va susține o conferință de presă și va efectua vizite de lucru la companiile de armament din Cugir, respectiv la compania minieră Cupru Min Abrud.

Uzina Mecanică, Fabrica de Arme din Cugir și Cupru Min Abrud reprezintă piloni importanți ai economiei locale și au nevoie de sprijin din partea Ministerului în ceea ce privește modernizarea și dezvoltarea lor.

”La Alba Iulia, cu ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului Radu Oprea. Un oraș cu mare potențial turistic care însă nu a avut în ultimii 30 de ani nicio strategie coerentă locală pentru promovarea turismului ca sector prioritar.

Statistic județul Alba nu stă deloc bine, iar turismul local este mult sub potențialul său deși are multe de oferit și mulți antreprenori locali dornici să ajute.

Împreună cu colegii mei, senatorul Călin Matieș, deputatul Radu Tuhuț şi subprefectul Corneliu Mureșan mizăm pe potențialul turistic al Municipiului Alba Iulia și pregătim cu sprijinul ministrului Radu Oprea, căruia îi mulțumesc pentru interesul acordat județului nostru, un plan de acțiune pentru promovarea turistică a județului Alba astfel încât acest sector să devină un accelerator al dezvoltării economice la nivel local”, a scris Victor Negrescu pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ultimul apel de seară al Promoției 2024, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Tradiție și momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimul apel de seară al Promoției 2024, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Tradiție și momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a Conform tradiției, miercuri 19 iunie 2024, de la ora 21:00, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia se desfășoară ultimul apel al Promoției 2024. Citește și: Călin Hartzos, absolvent al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea