// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Ministrul Apelor și Pădurilor, în Apuseni, la o întâlnire cu primarii pentru rezolvarea problemelor privind lemnele de foc

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Daneș, se află, vineri, în Munții Apuseni, unde s-a întâlnit cu primarii pentru rezolvarea problemelor privind lemnele de foc, a scris, deputatul Ioan Dîrzu, pe Facebook.  

”Sunt împreună cu ministrul Apelor și Pădurilor dl. Ioan Denes în Munții Apuseni unde ne întâlnim cu primarii din zonă și reprezentanți ai ocoalelor silvice, pentru soluționarea cât mai rapidă a problemei accesibilității populației la lemnele de foc”, a scris Ioan Dîrzu.

De asemenea, ministrul va vizita lucrările cu rol de apărare împotriva inundațiilor din județul Alba, inclusiv amenajarea hidrotehnică de la Mihoiești.

De asemenea, acesta se va deplasa și la Cricău, Țelna și Bucerdea, localități puternic afectate de inundații în această vară.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419