FOTO| Militarii Batalionului 136 Geniu ”APULUM” vin în sprijinul autorităților locale, alături de structurile IPJ și IJJ Alba

La solicitarea autorităților locale, pentru perioada 17-19 aprilie 2020, militarii Batalionului 136 Geniu ”Apulum”, alături de camarazi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, execută misiuni specifice de patrulare la nivelul municipiului Alba Iulia.

La această dată, pe langă misiunile de patrulare, militarii albaiulieni sprijină efortul personalului din structurile Ministerului Afacerilor Interne și prin executarea unor misiuni de pază obiective fixe.

ELIT

Aceste activități, desfăşurate pentru aplicarea măsurilor prevăzute în ordonanţele militare, reprezintă un efort comun în scopul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Un efort la care sunteți rugați să participați și dumneavoastră: STAȚI ACASĂ, păstrați distanța socială, protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei apropiați, informați-vă doar din surse oficiale !

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...