Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” au alergat pe traseul din Cetatea Alba Carolina pentru a promova importanța practicării sportului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” au alergat pe traseul din Cetatea Alba Carolina pentru a promova importanța practicării sportului.

Sub deviza ”Prietenie prin sport” ieri 18 februarie 2020 militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” au alergat pe traseul din Cetatea Alba Carolina, pentru a promova importanța practicării sportului în contextul aniversării a 72 de ani de la înființarea Consiliului Internaţional al Sportului Militar.

Fondat în anul 1948 în Nice (Franţa) – C.I.S.M. are ca obiective principale promovarea sportului, a activităţilor de educaţie fizică în armatele lumii şi a păcii pe întregul Mapamond, în prezent numărând 140 de națiuni membre.

[nggallery id=7735]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea