Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSȘ Blaj), vicecampioană națională la juniori 1 | Alți atleți din Alba, prezenți la Pitești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) a devenit vicecampioană națională la juniori 1, eleva antrenoarei Cristina Man cucerind medalia de argint în proba de 3000 metri obstacole, cu rezultatul 11:35.71.

„Am încheiat sezonul cu o medalie, acesta este cel mai important lucru. Timpul înregistrat, cel mai modest din acest an, este o consecință a oboselii acumulate, noi fiind în pregătire și concursuri din luna mai. Tocmai din acest motiv, al acumulării oboselii, stăm în cumpănă dacă vom participa la Campionatele Balcanice„, a precizat Cristina Man.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești găzduiește cea de-a 96-a ediție a Campionatelor Naționale rezervate juniorilor 1 (U20) – etapa finală.  La întrecerea atletică au mai participat și alți sportivi din județ, după cum urmează:

*10.000 metri marș: Elisabeta Elena Sunzuiană (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) – locul șase (timpul: 1:01.28,99) – antrenor Mihaela Vlas;

*1500 metri: David George Cozma (CSȘ Blaj) – locul 13 (4:45.87), antrenor Ioana Bozdog, și Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ AC „Mica Romă” Blaj) – locul întâi (18:00.44);

*800 metri: Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) – locul 17 (1:48.17); David George Cozma (CSȘ Blaj) – locul 11 (2:09.82) și Antonio Gabriel Maier (LPS Alba Iulia, antrenor Mihaela Vlas) – locul 14 (2:11.89).

Mihaela Blaga, o veritabilă speranță a atletismului românesc, a împlinit 17 ani în 4 martie și, tot la Pitești, la mijlocul lunii iulie a luat bronz la Naționalele Under 18, în proba de 2000 metri obstacole.

În 2021, eleva antrenoarei Cristina Man și-a trecut în palmares patru distincții naționale, după ce în luna martie a reușit performanțe extraordinare la Campionatele Naționale de atletism Under 18 (categoria sa de vârstă) de sală, unde a fost în două rânduri medaliată, cu aur în proba de 3000 metri și argint în proba de 1500 de metri, cu PB (record personal). De asemenea, Mihaela Blaga a devenit vicecampioană națională în proba de 3000 de metri obstacole, la tineret (locul 5 în cursa senioarelor), din cadrul Campionatului Național de Seniori și Tineret Under 23, ce s-au desfășurat pe „Cluj Arena”, în iunie, cu rezultatul 11:06.28. La începutul lunii iulie, sportiva îa câştigat, la Cluj-Napoca, în cadrul Campionatelor Internaţionale de atletism ale României, primele sale concursuri la seniori, medalie de aur în proba de 3000 metri obstacole (ce a contat şi pentru Cupa României). În Turcia a debutat la Campionatele Balcanice, a treia cursă de 3000 metri obstacole abordată în carieră (a terminat pe locul al 5-lea, cu PB). Înainte a cucerit Cupa României, în proba de 2000 de metri obstacole.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea