Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), medalie de argint la Campionatele Internaționale ale României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a cucerit medalia de argint în proba de 3000 metri obstacole, cu un nou record personal (PB), din cadrul Campionatelor Internaționale ale României – „Iolanda Balaș Soter”.

Sportiva pregătită de Cristina Man s-a clasat pe locul secund, cu rezultatul 10:27.67,  fiind devansată de Elena Pănăeț (Știința Bacău) – 9:59.58, iar pe locul al 3-lea a încheiat Antonia Bodnariuc (CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc) – 11:28.95.

Este al 6-lea rezultat la nivel european la Under 20, Mihaela înregistrând un progres semnificativ comparativ cu precedenta cursă de 3000 metri obstacole„, a spus Cristina Man (vicepreședintele FRA)

În urmă cu două săptămâni Mihaela Maria Blaga (legitimată la AC „Mica Romă” Blaj), sportivă în vârstă de 19 ani, reușise să se califice, în proba de 3000 metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Israel (Jerusalim), în 7-10 august.

Blăjeanca obținuse locul secund la seniori și locul întâi la tineret și juniori, cu timpul 10:39.06, înregistrat în proba de 3000 metri obstacole din cadrul etapei întâi a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori.

Internaționalele României – Iolanda Balaș Soter”, una dintre cele mai vechi întreceri europene, a ajuns la a 68-a ediție și se dispută pe stadionul din Complexul Sportiv bucureștean „Iolanda Balaș Soter”, care poartă numele regretatei doamne a atletismului mondial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea