FOTO. Membri ALDE și TLDE Alba, la acțiunea de ecologizare din Alba Iulia, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un grup de membri ALDE și TLDE Alba au participat, sâmbătă, la acțiunea de ecologizare din cartierul albaiulian ”Lumea Nouă”, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”.

De asemenea,  peste 5.000 de membri TLDE din întreaga ţară s-au mobiliza din dorinţa de implicare socială, pentru o zi de curățenie națională, cu speranţa de a pune umărul la o schimbare reală de comportament a populaţiei faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate, se arată într-un comunicat de presă trimis de TLDE Alba.

ELIT

”O societate sănătoasă este o societate care se construiește într-un mediu înconjurător curat și sănătos, iar protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, care vizează în mod direct condițiile de viață și sănătate a populației, realizarea intereselor social-economice, precum și capacitatea de dezvoltare durabilă a societăților pe viitor.

Credem în implicarea tinerilor în societate, acesta fiind principiul de bază al proiectului TLDE „România construita de tineri”, la construcţia căruia am mai pus azi o cărămidă prin implicarea tinerilor din toate organizaţiile din ţară în acţiunea naţională de ecologizare”, se arată în comunicat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

cosmin andrusca 15 septembrie 2018 at 13:36

Marele Ion Lazar, specialistul in toate domeniile existenete si inexistente, nu a participat la ecologizare? Sau nu a vrut sa-si murdareasca manutele.

Comentariile sunt oprite