Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Membri ALDE și TLDE Alba, la acțiunea de ecologizare din Alba Iulia, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de membri ALDE și TLDE Alba au participat, sâmbătă, la acțiunea de ecologizare din cartierul albaiulian ”Lumea Nouă”, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”.

De asemenea,  peste 5.000 de membri TLDE din întreaga ţară s-au mobiliza din dorinţa de implicare socială, pentru o zi de curățenie națională, cu speranţa de a pune umărul la o schimbare reală de comportament a populaţiei faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate, se arată într-un comunicat de presă trimis de TLDE Alba.

”O societate sănătoasă este o societate care se construiește într-un mediu înconjurător curat și sănătos, iar protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, care vizează în mod direct condițiile de viață și sănătate a populației, realizarea intereselor social-economice, precum și capacitatea de dezvoltare durabilă a societăților pe viitor.

Credem în implicarea tinerilor în societate, acesta fiind principiul de bază al proiectului TLDE „România construita de tineri”, la construcţia căruia am mai pus azi o cărămidă prin implicarea tinerilor din toate organizaţiile din ţară în acţiunea naţională de ecologizare”, se arată în comunicat.

[nggallery id=6121]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate

Unirea Ziarul

Publicat

în

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate În „Monitorul Oficial al României” nr. 329/10.04.2024 a fost publicat Ordinul nr. 4.138/03.04.2024 prin care Ministerul Educației a stabilit calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare pentru anul 2024. Potrivit documentului, elevii și studenții până la 26 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea