Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO| MECATRONICS ALBA IULIA: dealer şi service autorizat Hyundai, Mitsubishi şi Fiat . Reprezentanţa în care garanţiile îţi „trag cu ochiul”. Vezi ultimul model Hyundai apărut – New i20

Ziarul Unirea

Publicat

în

macatronics alba iulia29Iubitorii de maşini şi cai putere din Alba Iulia, şi nu numai, au la dispoziţie, o locaţie, chiar în „buricul târgului”, unde pot admira, testa şi cumpăra ultimele modele a unora dintre cele mai cunoscute mărci de autoturisme – Hyundai, Mitsubishi şi Fiat. Este vorba despre Mecatronics, dealerul acestor trei mărci, care a deschis o reprezentanţă în urmă cu aproximativ 10 ani, în spatele centrului comercial Alba Mall, pe strada Livezii, nr.37 .

Dacă în 2005, showroom-ul auto promova doar marca Hyundai, mai nou, în reprezentanţă se găsesc şi mărcile Mitsubishi, din 2012, şi Fiat, din 2014. În plus, şoferii pot găsi în unitate şi servicii de mecanică, tinichigerie, vopsitorie, staţie ITP, spălătorie auto, dar şi service pentru toate mărcile de maşini.

 Hyundai dispune de 27 de uzine şi 10 locaţii de producţie, amplasate pe 4 continente: Europa, Asia ,America de Nord şi America de Sud. Prezenţa în toate cele 192 de state ale lumii, marca Hyundai beneficiază de o reţea de peste 6.000 de locaţii showroom, una dintre acestea fiind la Alba Iulia.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAReprezentanţa le oferă tuturor celor care le calcă pragul spaţii de expunere generoase, o zonă dedicată recepţiei clienţilor, dar şi un spaţiu de joacă pentru copii. De asemenea, unitatea SERVICE (mecanică, tinichigerie, vopsitorie, staţie ITP, spălătorie auto) este dotată cu tehnologie auto de ultimă generaţie.

 Din 2005, de când este deschisă reprezentanţa Hyundai în oraş, au fost vândute mai bine de 1600 de maşini.

 Hyundai, reprezentanţa în care garanţia îţi trage cu ochiul

 “5 ani garanţie producător”, acesta este pachetul Hyundai în această perioadă. Acesta include 5 ani garanţie integrală, fără limită de kilometri, 5 ani asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

 Hyundai New i20 – ultimul model apărut. Premiul “iF Design Award 2015” pentru “Produs”. Date tehnice

macatronics alba iulia23 Noul model de clasă B Hyundai i20 este disponibil în reţeaua de distribuitori autorizaţi Hyundai Auto România la preţuri care pornesc de la 8.653 euro, plus TVA.

Aflat la a treia generaţie, Hyundai i20 marchează reînnoirea completă a gamei, toate modelele Hyundai comercializate în Europa fiind relansate în ultimii cinci ani.

Construit pe o platforma nouă, ampatamentul vehiculului a crescut cu 45 mm, la 2.570 mm. Lider în segment în privinţa spaţiului interior – 1.892 mm spaţiu pentru picioare faţa / spate, noul model i20 este un veritabil vehicul cu cinci locuri.

Caroseria este cu 40 mm mai lungă (4.035 mm) si cu 16 mm mai joasă (1.474 mm). Noul model este cu 24 mm mai lat (1.734 mm), ceea ce îl poziţionează printre cele mai late din clasa sa.

În comparaţie cu predecesorul său, ocupanţii locurilor din faţă beneficiază de un spaţiu la cap superior cu 33 mm (1.038 mm), un spaţiu pentru picioare sporit (+24 mm, ajungând la 1.098 mm), 6 mm în plus la şolduri (1.301 mm) şi 15 mm suplimentari la spaţiul pentru umeri (1.365 mm). În partea din spate, spaţiul pentru cap este de 978 mm, spaţiul pentru picioare de 794 mm şi pentru umeri de 1.350 mm, ceea ce permite unui număr de trei adulţi să călătorească confortabil.

Capacitatea portbagajului a fost mărită cu 10%, noul model devenind astfel liderul clasei sale cu 326 de litri (faţă de 295 litri modelul anterior), cu spătarul banchetei din spate în poziţie verticală. Atunci când bancheta din spate este complet rabată, volumul portbagajului ajunge la 1.042 litri – ideal pentru cei care transportă bagaje de mari dimensiuni. În plus, podeaua retractabilă poate fi coborâtă sau urcată pentru a ascunde bagaje sau a crea spaţii suplimentare de depozitare.

Noua generaţie i20 dispune de tehnologii care nu se regăsesc în echiparea altor modele din segmentul B, cum ar fi, de exemplu, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System – LDWS). Fiecare nou model este echipat în standard atât cu sistem de management al stabilităţii vehiculului (Vehicle Stability Management – VSM), cât şi cu program electronic de stabilitate (Electronic Stability Program – ESP), care acţionează împreuna pentru a reduce patinarea şi derapajul roţilor şi pierderea controlului autovehiculului în conditii de aderenţă redusă.

Noul i20 a fost dotat, pentru prima dată, cu sistemul de asistenţă la pornirea în rampă (Hill Start Assist Control – HAC), precum şi cu sistem de monitorizare a presiunii aerului în pneuri (Tire Pressure Monitoring Systems – TPMS).

i20 include: şase airbag-uri (airbag conducător auto, pasager, airbag-uri laterale şi cortină); închidere centralizată cu telecomandă; computer de bord; aer condiţionat şi radio compatibil MP3.

Noul Hyundai i20 este disponibil pe piaţa locală cu două motorizări, care respectă normele de poluare Euro 6 privind emisiile de noxe. Cumpărătorii care preferă propulsoarele pe benzina pot opta pentru cunoscutul 1,25 litri „Kappa” cu patru cilindri, care dezvoltă 84 CP, disponibil în două variante de echipare: Comfort şi Highway. Aceasta versiune oferă un consum mixt de combustibil de 5.1 l / 100 km, ceea ce echivalează cu emisii de CO2 de 119 g / km. Motorul diesel „U-II” de 1,1 litri cu trei cilindri dezvolta 75 CP. Pentru a creşte performanţa, greutatea de baza a acestuia a fost redusă faţa de modelul precedent cu 14 kg, rezultând un consum mixt de 3,8 l / 100 km şi emisii de CO2 de 99 g / km.

Hyundai a obţinut o nouă recunoaştere internaţională a designului modelelor gamei. Noul i20 a câştigat “iF Design Award 2015” pentru “Produs”, în cadrul categoriei “Automobile / Vehicule / Motociclete”.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională opt modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începnd din anul 2007.

Hyundai se clasează, începând cu anul 2010, în top 5 cei mai importanţi producători auto la nivel mondial, devansând Ford.De asemenea, este singurul producător auto care integrează propria sa oţelarie, Hyundai Steel, generând resursele necesare pentru producţia internă a componentelor de caroserie auto.

Mai amintim că, în anul 2011, Hyundai a lansat prima cutie de viteze cu transmisie automată cu 8 trepte, dezvoltată independent, devenind astfel prima marcă de volum ce deţine această tehnologie intern.

[nggallery id=5]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea