Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Măsuri EXCESIVE ale ANPC: Șase operatori economici din Alba Mall s-au ales cu activitatea oprită temporar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măsuri excesive ale ANPC: Șase operatori economici din Alba Mall s-au ales cu activitatea oprită temporar

În urma unei acțiuni de verificare a inspectorilor ANPC, mai multe restaurante din Alba Mall s-au ales amendă contravențională și cu măsura opririi temporare a prestării activității.

„În această unitate reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au dispus măsura de oprire temporară prestare servicii”, era scris pe afișele lipite la restaurante.

Reprezentanții ANPC Alba au declarat pentru ziarulunirea.ro, că la această oră au loc controale în mai multe județe, iar rezultatele vor fi comunicate în cursul zilei de mâine.

Proprietarii unităților de alimentație spun că oprirea temporară a activității a fost decisă pentru deficiențe minore. Spre exemplu franciza unui restaurant a fost închisă din cauza faptului că pe anumite produse nu era traducerea în limba română, deși, faptic, ea exista, dar nu era lipită pe fiecare produs. Reprezentanții unui alt restaurant spun că a fost închis tot pentru lipsa etichetelor. Pe toată marfa care nu a fost etichetată a fost scris expirată și a fost distrusă.

„Așa ceva nu s-a întâmplat în 30 de ani. Erau măsuri care puteau fi remediate fără oprirea activității”, spune pentru ziarulunirea.ro unul dintre patroni.

Situația agenților economici este disperată, deoarece procedura de redeschidere a activității este foarte complicată. Agenții economici contactați de ziarulunirea.ro au declarat că nu au fost probleme legate de calitatea produselor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea