Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Mărțișoare și alte cadouri din partea personalului și deținuților din Penitenciarul Aiud, pentru vârstnicii din Căminul Congregaţiei „Sfântul Iosif” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 1 martie 2017, doi funcţionari din cadrul Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială al Penitenciarului Aiud, împreună cu 5 deţinuţi încadraţi la regim deschis aflaţi în custodia unităţii de deţinere au vizitat vârstnicii instituţionalizaţi în Căminul Congregaţiei „Sfântul Iosif” din Alba Iulia.

Deţinuţii au oferit instituţiei de protecţie socială 2 icoane pe lemn precum şi mărţişoare realizate în cadrul activităţilor de tip ocupaţional fiecăruia dintre cei 26 de vârstnici din Cămin. De asemenea, din partea colectivului Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială s-au dăruit fructe şi dulciuri.

”Acţiunea vine în continuarea celei din decembrie 2016 când mai mulţi membri ai personalului penitenciarului au vizitat şi sprijinit material vârstnicii din Cămin”, precizează reprezentantul Penitenciarului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea