Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Marșul victoriei și al recunoștinței, față de cetățeni, pentru alegerea președintelui Iohannis: Alba Iulia, îți mulțumim!

Dragoş Suciu

Publicat

în

mars pentru sustinerea lui Iohannis57Alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României nu a rămas fără ecou pe străzile municipiului Alba Iulia, unde câteva sute de persoane, au participat, vineri după-masa, la un marș al victoriei și al recunoștinței, față de cei care au votat Dreapta politică.

Susținătorii președintelui Klaus Iohannis și membrii noului PNL s-au întâlnit în zona sediului Electrica S.D.D.E., de unde au plecat spre Calea Moților, Bulevardul Horea, Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Transilvaniei.

Pe ”Transilvaniei” au devenit mult mai vocali, iar aprecierea cetățenilor față de Dreapta politică a fost evidentă, primind pe alocuri aplauze și salutări de la balcoane. De la manifestare au lipsit liderii Mircea Hava și Teodor Atanasiu, fiind plecați la București la ceremonia de validare a mandatului președintelui, de către Curtea Constituțională.

Cu steaguri tricolore și ajutați de o portavoce, manifestanții au transmis mesaje precum: ”Alba Iulia, îți mulțumim”, ”Iohannis președinte”, ”Victorie”, sau ”Iohannis vă urează Crăciun Fericit!”.

Klaus Iohannis a câștigat detașat județul Alba, potrivit informațiilor furnizate de BEJ, acesta a fost votat de 143.898 de persoane (69,59%), Victor Ponta obținând 62.875 voturi (30,40%).

Marșul victoriei vine la 5 zile după terminarea alegerilor prezidențiale și ar fi de apreciat, de ce să nu recunoaștem, și de cel mai mare pesedist.

[nggallery id=2635]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea