Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Marșul victoriei și al recunoștinței, față de cetățeni, pentru alegerea președintelui Iohannis: Alba Iulia, îți mulțumim!

Dragoş Suciu

Publicat

în

mars pentru sustinerea lui Iohannis57Alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României nu a rămas fără ecou pe străzile municipiului Alba Iulia, unde câteva sute de persoane, au participat, vineri după-masa, la un marș al victoriei și al recunoștinței, față de cei care au votat Dreapta politică.

Susținătorii președintelui Klaus Iohannis și membrii noului PNL s-au întâlnit în zona sediului Electrica S.D.D.E., de unde au plecat spre Calea Moților, Bulevardul Horea, Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Transilvaniei.

Pe ”Transilvaniei” au devenit mult mai vocali, iar aprecierea cetățenilor față de Dreapta politică a fost evidentă, primind pe alocuri aplauze și salutări de la balcoane. De la manifestare au lipsit liderii Mircea Hava și Teodor Atanasiu, fiind plecați la București la ceremonia de validare a mandatului președintelui, de către Curtea Constituțională.

Cu steaguri tricolore și ajutați de o portavoce, manifestanții au transmis mesaje precum: ”Alba Iulia, îți mulțumim”, ”Iohannis președinte”, ”Victorie”, sau ”Iohannis vă urează Crăciun Fericit!”.

Klaus Iohannis a câștigat detașat județul Alba, potrivit informațiilor furnizate de BEJ, acesta a fost votat de 143.898 de persoane (69,59%), Victor Ponta obținând 62.875 voturi (30,40%).

Marșul victoriei vine la 5 zile după terminarea alegerilor prezidențiale și ar fi de apreciat, de ce să nu recunoaștem, și de cel mai mare pesedist.

[nggallery id=2635]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea