Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Mai mult de 3 camioane de deșeuri depozitate ilegal, adunate de la Gârbova de Jos: „Nu ai bani să plătești amenda? Nu încălca legea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 3 camioane de deșeuri au fost adunate de la Gârbova de Jos, zona fiind curățată de către angajații SPAPL împreună cu beneficiari ai ajutorului minim garantat. Poliția Locală a identificat o persoană care a depozitat ilegal deșeuri în zona respectivă iar aceasta a fost sancționată cu amendă.

„Un alt exemplu de „așa NU” vine de la Gârbova de Jos. Anumitor persoane, pentru că nu îi putem numi „cetățeni”, pare să nu le pese de restul cetățenilor. Pare că nu înțeleg că legea interzice să arunci gunoaie pe jos. De fapt, chiar dacă nu ar fi existat o lege în sensul acesta, după primii 7 ani din viața ar fi trebuit să știe că deșeurile se aruncă la coșul de gunoi. Nu pe stradă. Nu în vale. Și cu siguranță nu în pădure.

Zona a fost curățată de către angajații SPAPL împreună cu beneficiari ai ajutorului minim garantat, deșeurile fiind depozitate în mod legal.

Săptămâna aceasta intră în vigoare noua hotărâre a Consiliului Local Aiud, prin care amenzile pentru astfel de fapte cresc până la 1500 de lei pentru persoane fizice și până la 2500 de lei pentru persoane juridice. Și nu vom fi iertători în aplicarea legii, pe principiul: „Nu ai bani să plătești amenda? Nu încălca legea.”, au scris reprezentanții primăriei Aiud pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea