Rămâi conectat

Sport

FOTO: Măgura Cisnădie – Industria Galda de Jos 2-1 (1-0) | Primul eşec al formaţiei conduse de Paul Ciucă în partidele de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magura Cisnadie - Industria Galda5Astăzi, într-o partidă de verificare, Măgura Cisnădie – Industria Galda de Jos 2-1 (1-1), la Şura Mare, în fapt primul eşec al echipei din Alba în 2016.

Este o înfrângere binevenită pentru noi în acste moment. Chiar dacă am controlat jocul în actul secund şi am ratat 4 ocazii imense, acest eşec nu reprezintă un capăt de ţară, dimpotriva, ne aduce cu picioarele pe pământ”, a menţionat Paul Ciucă.

Formaţia condusă de Ionuţ Luca a deschis scorul prin autogolul lui Haiduc (min. 5), după o respingere în faţă a portarului Ştef, balonul deviind în plasă din fundaş, Industria egalând prin Câmpean (22). În minutul 71, A. Radu de la Măgura a parafat rezultatul final, consemnându-se întâia înfrângere a Industriei în această iarnă, antrenorul neputând conta pe o serie de jucători.

Până la acest duel, elevii lui Paul Ciucă erau invincibili în amicalele din intersezon, formaţia din Galda fiind unica divizionara terță din Alba ce nu a pierdut. Industria strânsese 6 jocuri de verificare, cu un palmares de 4 victorii şi două remize.

Industria Galda: Stef – Goguţa, Haiduc, Al. Man, Opriţa – Baghiu, R. Lungu, Cr. Kilin, Cr. Bodea – D. Lupsan, A. Câmpean; au mai intrat Leba, F. Morar, Cernea, S. Mureşan, Cioară, Olar; absenţi Iancău, Cioplântă, P. Medrea, Căt. Ivaşcu, Boancă, Olălău.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=1665]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea