Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Magia Crăciunului vine din suflet: Pompierii din Câmpeni au dus alimente și cadouri celor trei copilași rămași orfani după accidentul care le-a răpit tatăl

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din orașul Câmpeni au dus marți ajutoare financiare, alimente și daruri de Crăciun unor familii din comuna Scărișoara, în special unei femei și celor 3 copilași care au rămas fără tata după tragedia din urmă cu 2 săptămâni, când acesta a căzut de pe un brad si a murit.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Femeia le-a mulțumit din suflet pentru implicare atât autorităților, șefului de post din comună, tuturor oamenilor care au ajutat-o în tot acest timp și unui angajat ISU din Scărisoara care după aceasta tragedie a fost alături de familia greu încercată.

Reamintim tragedia care l-a răpit pe capul familiei s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni în satul Runc, din comuna Scărisoara. Bărbatul de 46 ani a căzut de pe un brad de la aproximativ 20 de metri și a murit pe loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea