Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. ”Lumină pentru cei mici”, expoziție cu vânzare de desene realizate de copii cu dizabilități, la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima ediție a evenimentului caritabil ”Lumină pentru ce mici” a avut loc, joi, la Alba Mall, mai multe desene realizate de copii cu dezabilități de la un centru de zi fiind scoase la vânzare.

Evenimentul este organizat de structura de tineret, studenți și femei, organizația PES Activists a Partidului Social Democrat, filiala Alba.

Lucrările au putut fi admirate toata ziua în incinta Alba Mall iar începând cu ora 17:00 ele s-au scos la vânzare celor interesați de a face o fapta bună. Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea centrului cu un videoproiector și un laptop.

”Printre cei care au vizitat expoziția si au cumpărat lucrări s-au numărat: președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, europarlamentarul Victor Negrescu, inspectorul școlar general Marcela Dărămuș, consilieri județeni, locali și oameni de afaceri”, transmit organizatorii.

[nggallery id=3789]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea