Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Lucrările la investiţia de pe strada 21 Decembrie 1989 din Cugir, aproape gata

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrari pe strada 21 Decembrie 1989 din Cugir02Lucrările de reabilitare şi modernizare a principalei artere de circulaţie din Cugir, strada 21 Decembrie 1989, vor fi finalizate potrivit edililor locali până la finele acestei săptămâni. Începută în urmă cu mai bine de doi ani, investiţia a fost întârziată destul de mult din cauza compexităţii lucrărilor, situaţie deloc uşoară, care deseori i-a nemulţumit pe localnici, în special pe cei care tranzitau zona cu mijloace de transport.
 
Modernizarea şi reabilitarea infrastructurii stradale pe o lungime de cca 1.400 metri, pe distanţa UM Cugir şi piaţa de sus a oraşului a constat în schimbarea reţelei de alimentare cu apă şi a celei de gaz, cu conducte din polietilenă, asfaltare parte carosabilă, execuţie de noi trotuare, mult mai late, cu dale din beton, în aşa fel încât pe un sens să poată fi amenajată o pistă pentru biciclişti.

Tot în cadrul acestui proiect de modernizare au fost amenajate 250 de parcări, s-au creat noi zone cu spaţii verzi, iar celor existente li s-a dat un aspect care să confere civilizaţie urbană. Edilii locali au găsit de interes local realizarea unui sens giratoriu în parcul din piaţa de sus a oraşului, fapt pentru care au hotărât desfiinţarea WC-ului public de pe respectivul amplasament.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Valoarea investiţiei se ridică la suma de 4.500.000 lei, finanţarea fiind susţinută de la bugetul local al oraşului Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea