Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Lucrările de modernizare de pe strada Brândușei au fost finalizate. Gabriel Pleșa: „Modernizarea municipiului merge înainte!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările la reabilitarea străzii Brândușei, una dintre cele mai importante artere din municipiul Alba Iulia, care face legătura între cartierele Pâclișa, Recea și Cetate s-au încheiat, în cursul zilei de miercuri având loc recepția lucrărilor.

„Astăzi am făcut recepția lucrărilor de reabilitare a unei străzi, respectiv strada Brânduşei și a unei parcări, de lângă Piața Pascu, paralelă cu strada Gladiolelor.

Știu că reabilitarea străzii Brândușei a fost aşteptată de către locuitorii cartierului Pâclișa, dar şi de către cei care tranzitează spre Vurpăr și Vinţu de Jos. Mă bucur că acest obiectiv a fost finalizat, chiar dacă termenul de predare a fost puțin întârziat. Finanțarea a fost asigurată în cadrul PNDL, iar valoarea proiectului s-a ridicat la 15.277.290 lei cu TVA. Este vorba despre peste 2,5 kilometri de stradă asfaltată, adică aproape 19.000 mp de carosabil, 8530 mp de trotuare, 5275 mp piste de biciclete, mobilier urban şi sute de corpuri de iluminat cu LED.

Parcarea pe care am recepționat-o astăzi are 550 de metri pătrați și au fost create 19 locuri de parcare. Modernizarea municipiului merge înainte!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea