FOTO. Lucrările de modernizare a străzilor din Ocna Mureș continuă și în perioada pandemiei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Lucrările de modernizare a străzilor din Ocna Mureș continuă și în perioada pandemiei

Primăria orașului Ocna Mureș a transmis, printr-o postare făcută publică pe pagina de socializare a instituției că lucrările de modernizare și de reparație a străzilor continuă și în vremurile dificile, cauzate de pandemia de COVID-19.

Astfel, în Cartierul Uioara de Sus, se execută lucrări la canalele și rigolele pe străzile Înfrățirii, Lungă (Tronsonul 2), Teiului, Murgului, Viitorului, Ion Ghica, Plopilor, Zorilor, 13 Septembrie Și Măgurii. Executantul lucrăii este fimra SC PRENIS CONSTRUCT SRL.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În zona Centru a orașului au loc lucrări de modernizare a străzilor: Axente Sever, Vasile Lupu și Ștefan Augustin – de la podul peste canalul de gardă până la intersecția cu Strada Tudor Vladimirescu. Se ridică la cote capacele de canal și lucrări pe strada Vasile Lupu. Executant: SC FLOREA GRUP SRL.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Lucrări de reparație pe au loc și pe Străzile Rîului, Vadului, Șt. O. Iosif, Memorandumului, Mihai Viteazu, unde firma SC DPL ALBA SA execută umplerea cu pământ a spațiilor verzi.

De asemenea, au loc lucrări privind modernizarea următoarelor străzi: Unirii, Simion Bărnuțiu, Stăvilarului, Abatorului (Tronson 2), B. P. Hașdeu (Tronson2), Nicolae Bălcescu, Tineretului, Narciselor, Crizantemei, Liliacului, Dâmbului, precum și pentru amenajare pistelor de bicicletă pe străzile Andrei Mureșanu, Avram Iancu, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Stăvilarului, Simion Bărnuțiu, Unirii și Colonia Monchim.

Se execută lucrări de terasament pe străzile Stăvilar, Simion Bărnuțiu, Abatorului tronson 2. Executant: SC DPL ALBA SA. Parte a proiectului pe fonduri europene „Îmbunătățirea calității vieții în orașul Ocna Mureș”, care are în vedere și construirea a două blocuri sociale.

Și în localitatea componentă, Uioara de Jos străzile Piața Izvor, Libertății, Crângului, Viilor, Nouă, Livezilor, Potcoavei, Octavian Goga, Florilor, Zefirului, Câmpului Și Șesului sunt modernizate. Firma FLOREA GRUP execută terasamente la drumuri și aducere la cotă a capacelor de canal.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419