FOTO| Lucrările de modernizare a pavilionului Colegiului National Militar ,,Mihai Viteazul”, aproape de final

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, colegiul National Militar din Alba Iulia anunță apropierea de final a  lucrărilor la pavilionul destinat preparării hranei şi servirii mesei, începute în vara anului trecut.

„Lucrările la pavilionul destinat preparării hranei şi servirii mesei se apropie de final

ELIT

Lucrările, extrem de complexe, au demarat în vara anului trecut și presupun reabilitarea depozitului de alimente, a bucătăriei şi a celor două săli de mese, termenul de finalizare fiind ianuarie 2021.

Până în prezent au fost realizate finisajele la subsolul clădirii unde se află depozitul de alimente, la parter, unde sunt sala de mese pentru elevii claselor a IX-a, bucătăria și popota cadrelor militare, la etajul I unde vor servi masa elevii din clasele X – XII și pe casa scărilor dinspre latura de est a clădirii. De asemenea, au fost finalizate și lucrările de anvelopare a clădirii și acoperișului.

După lucrările de renovare vor fi achiziționate aparatura și mijloacele de preparare și servire a hranei.” A transmis pe Facebook colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419