Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Lucrările de modernizare a pavilionului Colegiului National Militar ,,Mihai Viteazul”, aproape de final

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, colegiul National Militar din Alba Iulia anunță apropierea de final a  lucrărilor la pavilionul destinat preparării hranei şi servirii mesei, începute în vara anului trecut.

„Lucrările la pavilionul destinat preparării hranei şi servirii mesei se apropie de final

Lucrările, extrem de complexe, au demarat în vara anului trecut și presupun reabilitarea depozitului de alimente, a bucătăriei şi a celor două săli de mese, termenul de finalizare fiind ianuarie 2021.

Până în prezent au fost realizate finisajele la subsolul clădirii unde se află depozitul de alimente, la parter, unde sunt sala de mese pentru elevii claselor a IX-a, bucătăria și popota cadrelor militare, la etajul I unde vor servi masa elevii din clasele X – XII și pe casa scărilor dinspre latura de est a clădirii. De asemenea, au fost finalizate și lucrările de anvelopare a clădirii și acoperișului.

După lucrările de renovare vor fi achiziționate aparatura și mijloacele de preparare și servire a hranei.” A transmis pe Facebook colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea