Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Lucrări de reabilitare la locul de joacă din Oarda de Sus: Cum arată acum spațiul de agrement

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Lucrări de reabilitare la locul de joacă din Oarda de Sus: Cum arată acum spațiul de agrement

Într-o postare pe pagina persoanală de Facebook, primarul județului Alba, Gabriel Pleșa a anunțat ca lucrările de amenajare ale locului de joacă din Oarda de Sus sunt în curs de finalizare.

”Încă o dorință a comunității a luat viață!
Lucrările de amenajare a parcului de joacă din Oarda de Sus sunt pe ultima sută de metri, iar amplasamentul va fi preluat de Primăria Alba Iulia luni, 7 noiembrie.

Noul loc de joacă pentru copii este compus din două unități de joacă multifuncționale, formate din multiple tobogane, turnuri, platforme, balansoare, figurine și leagăne, proiectate și construite din materiale durabile, de cea mai bună calitate.

Micuții care locuiesc în zonă vor beneficia, în sfârșit, de un loc de joacă așa cum se cuvine, special dedicat lor, construit la standarde europene. Tinerele familii cu copii și-au manifestat dorința pentru amenajarea unui astfel de loc de joacă, iar acum vor avea ocazia să se bucure de el în siguranță.

Vechiul spațiu de joacă era într-o stare improprie, iar acest proiect a venit ca o necesitate pentru bunăstarea comunității din zonă. Ne preocupă modernizarea parcurilor de joacă și întreținerea lor, vrem să-i știm în siguranță pe copii, iar astfel de proiecte reprezintă o prioritate pentru administrația locală.” a afirmat Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea