Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Lucian Codea (CSO Cugir) – locul întâi la Cupa „8 Martie” de la Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tenismenul de sub Drăgana, Lucian Codea (CSO Cugir) s-a clasat pe locul întâi categoria de vârstă 12 ani, la Cupa „8 Martie” de la Oradea, competiţie la care s-au remarcat şi alţi jucători din judeţul Alba.Lucian Codea CSO Cugir 2

Participant la o categorie superioară de vârstă, Lucian urmând să împlinească 10 ani în luna mai, jucătorul din Cugir a câştigat toate cele trei partide disputate, fără a pierde vreun set. Pentru rezultatele obţinute, tenismenul cugirean a fost recompensat de organizatori cu premii constând în obiecte sportive.

De asemenea, în proba de dublu, Lucian Codea a terminat pe locul al treilea. Pentru a avea concurenţă serioasă în plan naţional, Lucian Codea a decis ca în 2016 să participe numai la turnee de 12 ani.

Citeşte şi: Speranţe pentru viitor sub Drăgana | Talentatul Lucian Codea (Tenis Club Alba Cugir) a câştigat Salk Open în Suedia

Jucătorul legitimat la Tenis Club Alba Cugir (preşedinte Daniel Popa) se anunţă o speranţă a „sportului alb” din România, talentatul jucător reuşind  la începutul anului să câştige, în Suedia, o importantă competiţie juvenilă, tradiţionalul turneu Salk Open, la categoria 10 ani.

Tenis Club Alba Cugir este o entitate sportivă sprijinită de Primăria şi Consiliul Local al oraşului Cugir, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi s-a consacrat prin permanenta preocupare pentru identificare şi susţinerea jucătorilor talentaţi din urbe. Un exemplu edificator rămâne deja consacratul Bogdan Borza, numărul unu în clasamentul Federaţiei Române de Tenis la Under 18, jucător care în 2015 a făcut parte din lotul lărgit de Cupa Davis al României şi a devenit vicecampion european la categoria sa de vârstă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea