FOTO: „Locul României în Europa la 100 de ani de la Marea Unire”, dezbatere la Muzeul Principia din Alba Iulia

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia a organizat, vineri, 19 octombrie 2018, la Muzeul Principia din Piața Cetății, dezbaterea „Locul României în Europa la 100 de ani de la Marea Unire”.

Evenimentul a prilejuit un schimb de opinii pe teme de actualitate precum viitorul Uniunii Europene, proiectul de buget multianual 2021-2027 sau președinția României la Consiliul UE, într-un dialog direct cu Siegfried Mureșan, deputat în Parlamentul European (grupul PPE) și primarul Mircea Hava. La întâlnire a fost prezent și jurnalistul Ion M. Ioniță. Au mai luat cuvântul Nicolaie Moldovan, administratorul public al municipiului Alba Iulia și Simion Crețu, directorul ADR Alba.

ELIT

”Nu e alchimie și nici filsofie avansată să vrei să înțelegi cum și în ce fel poate evolua România în Europa. O nouă dezbatere, de această dată alături de europarlamentarul Siegfried Mureșan și oameni pasionați de realitatea europeană, a avut loc la Alba Iulia. Prin proiecte serioase, documentate și oameni dedicați, nu linii ce doar decupează harta, vom reuși să obținem ce ne dorim toți: bani europeni! Din fericire, cei alături de care am fost azi confirmă la unison: între pământ și cer, legi și normative există oamenii, iar ei sunt la fel de importanți indiferent de comunitate, regiune sau țară”, a scris primarul Mircea Hava pe pagina sa de socializare, la finalul întâlnirii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gheorghe Gainar, Sete, Franta 19 octombrie 2018 at 15:08

Un rahat! Vin ungurii, cu „Ungaria 1000”, si va face de rahat!

Comentariile sunt oprite