FOTO| Localnicii dintr-un sat izolat din Apuseni, mesaj emoționant de mulțumire pentru oamenii care le-au dus pachete de Crăciun

Localnicii dintr-un sat izolat din Apuseni, mesaj emoționant de mulțumire pentru oamenii care le-au dus pachete de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun reprezintă o perioadă sensibilă și caldă pentru noi toți, mai ales pentru faptul că le petrecem în familie, înconjurați de cei dragi, devenind, astfel, și un prilej prin care să conștientizăm sau să ne aducem aminte că există și familii mai puțin norocoase, oameni aflați în nevoie, mai ales pe perioada iernii, un anotimp vitreg, de cele mai multe ori.

O mână de ajutor din partea semenilor lor le poate readuce o rază de speranță, care îi va ajuta să treacă peste anotimpul rece, mai ușor.

Bucuroși de vizita unor oameni cu suflet mare și de darurile aduse de aceștia, câțiva locuitori din satul Negești, comuna Scărișoara s-au gândit să le mulțumească pentru lucrurile minunate pe care le-au făcut pentru niște oameni nevoiași din sat. Aceștia au trimis un mesaj pe adresa redacției ziarulunirea.ro cu rugămintea ca acesta să fie publicat și să ajungă la persoanele minunate care i-au ajutat.

”Doamna este de la televiziune și a venit împreună cu niște domni de laAlba cu jeep-uri și cu un pompier de aici din sat care ne mai ajută pe toți pe aici când vine. Au adus fratelui meu o mașină de spălat le multumim la toti pe aceasta cale

Au fost și la școală la copii și ne-au mai adus și pachete cu alimente. Le mulțumim din suflet la toți oamenii minunați!” au transmis localnicii din Negești.

Munții Apuseni, parte a Carpaților Occidentali, au o altitudine maximă de 1849 de metri și sunt cei mai populați munți de pe teritoriul României, deși zona se remarcă printr-o densitate scăzută a populației. Așezările sunt compuse din sate mici, risipite, în județele Arad, Bihor, Cluj, Alba și Hunedoara. Este binecunoscut faptul că, odată cu venirea iernii, locuitorii din Munții Apuseni rămân, deseori, fără electricitate sau blocați din cauza nămețior.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...