Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Localnicii din Sebeș au avut parte luni seara, de un ”fenomen meteo” îngrijorător – a ”nins” cu… funingine și rumeguș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți locuitori din Sebeș au semnalat pe o rețea de socializare un ”fenomen meteo” îngrijorător, care s-a produs, luni seara, în oraș. Este vorba despre o ploaie de… rumeguș, care a acoperit străzi, mașini, chiar și rufele puse la uscat.

12795321_987495154665884_5602804103071589957_nMai mult, cei care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor s-au plâns că la nivelul lor aerul este irespirabil.

Lumea a sunat și la Garda de Mediu și au primit informația că se fac cercetări. Conform unei fotografii postate tot de un sebeșean, Rețeaua Națională de Monitorizare Calitate Aer indica la statia AB2 din Sebes un aer BUN de respirat.

Cetățenii din Sebeș nu au fost singurii care au simțit ”pe viu” cât de bun a fost aerul în această seară. Din informațiile pe care le-am primit mirosul înțepător s-a simțit până în localitatea Tăuț.

CITEȘTE: Explicația autorităților pentru fenomenul meteo ciudat semnalat la Sebeș – ploaie amestecată cu nisip saharian

[nggallery id=1688]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea