FOTO, LIVE VIDEO| Premierul Orban și Ministrul Transporturilor, vizită pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda, lotul 1

Premierul Orban și Ministrul Transporturilor, vizită pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda, lotul 1

Premierul Ludovic Orban se află vineri în vizită în județul Alba, alături de vicepremierul Raluca Turcan și a miniștrilor Economiei, Virgil Popescu, Apărării, Nicolae Ciuca și al Transporturilor, Lucian Bode.

Printre obiectivele vizate de vizita cabinetului liberal se află și o deplasare pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda, loturile 1 și 2.

ELIT

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, italienii de la Pizzarotti au crescut puțin mobilizarea. După ce au reluat lucrările la zidul de gabioane de la Oarda, s-a început să se aștearnă balast stabilizat pe un sens până la Limba (podul Mureș) , iar pe celălalt să se toarne asfalt, totul culminând cu defilarea de duminică, 12 mai 2020, a „monștrilor de metal”, când a fost ridicat, translatat și fixat pe poziție tablierul metalic de 280 t la Alba Iulia Nord.

Mihail David - 2020

Pe lotul 2, după ce aktorii greci nu au fost prea grăbiți și au lucrat în ritm de melc mai mulți ani, două firme românești, Marcotim, care lucrează la terasamente și Retter, societate care se ocupă de structuri, au relansat lucrările. De altfel, în ultima lună, pe acest lot s-a realizat un progres de circa 3 procente, o adevărată minune, având în vedere situația de până acum.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...