Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO| Festivitate de absolvire online la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia- ”E un gest simbolic care ne dorim să-i încurajeze, să le dea aripi pentru ceea ce urmează”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială sunt sărbătoriți vineri 5 iunie 2020, în cadrul unui eveniment desfășurat online, urmând ca premiile să le fie înmânate la ieșirea de la prima probă de Evaluare Națională.

Numele fiecărui elev a fost scris pe o floare, iar dirigintele a stat lângă flori ca și când ar fi lângă elevii absolvenți. Aceștia au fost strigați, aplaudați și felicitați că au absolvit ciclul gimnazial.

Fiecare diriginte a spus câteva cuvinte despre elevii din clasa lui. De asemenea, fiecare clasă a avut atâtea baloane câți elevi sunt. În încheierea evenimentului, Ramona Popa, directorul școlii, le-a transmis de asemenea un mesaj absolvenților clasei a VIII-a și s-a dat drumul la baloane.

”Indiferent de vremurile ce vin și trec peste noi, de încercările la care este supusă omenirea, copiii au fost și vor rămâne constanta vieților noastre, viitorul și speranța.

Nu putem să-i lăsăm să plece din școala noastră, din leagănul care le a deschis orizonturi noi, fără să le arătăm dragostea și respectul nostru. E un gest simbolic, care ne dorim să-i încurajeze, să le dea aripi pentru ceea ce urmează.

Fiecare copil are pregătit și o carte și diploma de absolvire, pe care o să le primească când vin la Evaluarea Națională”, a transmis Ramona Popa.

[nggallery id=7934]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea