Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 3-0 (2-0) | Trupa lui Itu, cea mai clară victorie stagională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a repurtat cea mai clară victorie stagională, scor 3-0 (2-0), pe „Arena Cugir” cu Viitorul Cluj, trupa lui Lucian Itu impunându-se fără să tureze motoarele la maximum.

„Roș-albaștrii” au câștigat fără emoții, Cocan – dublă și Căt. Pop punctând în premieră în acest sezon. În fața Cugirului, tânăra echipă condusă de Marius „Papi” Popescu este victima de serviciu, încasând 14 goluri în 4 descinderi sub Drăgana.

Un succes facil al Metalurgistului, care leagă 4 partide fără a pierde și urcă pe podium după etapa a 7-a a Seriei 9. Runda viitoare este un nou joc intern, cu Sănătatea, o altă echipă clujeană. „Felicit băieții pentru tot, evoluție, goluri, victorie. Acasă suntem mai curajoși, pentru că în deplasare încă nu am reușit să spargem gheața. Cocan este un jucător ce nu refuză să joace, indiferent de post, și mă bucur pentru dubla sa. La fel și Pop, a intrat foarte bine, a marcat, a mai avut o bară. Acum îl așteptăm pe Domșa să puncteze. Fără a ni-l impune cineva, obiectivul nostru este măcar să intrăm în play-off, asta întrucât nu am reușit să găsim ce jucători ne-am fi dorit în vară„, a precizat Lucian Itu.

*1-0, MIN. 13: COCAN, acțiune individuală în flancul stâng. a întors un apărător și a șutat plasat în stânga portarului.

*2-0, MIN. 34: COCAN, lansat în adâncime de Căt, Pop, înscrie din centrul careului, pe lângă portar

*3-0, MIN. 70: CĂT. POP, finalizare simplă la o minge lăsată excelent de M. Domșa

Actul secund debutează cu oprtunitatea lui Vereș (48) – voleu puțin pe lângă. Iepure (52) – reluare pericoloasă peste transversală. Cugirenii revin în ofensivă: M. Domșa (65) – face o preluare în plus în poziție de singur cu portarul; Căt. Pop (69) – cap din 4 metri în transversală! O nouă travsnersală a gazdelor, Udrea (76) de la 30 de metri. Al. Pop (88) – cap prins de Csapo

Ocazie mare M. Domșa (27) – șut de la 16 metri puțin alături, la un balon întors de Cocan. Vereș (43) a tras de la 20 de metri alături, prima acțije legată a vizitatorilor

Puțini spectatori în tribună, în jur de 300 de persoane. Vizitatorii au o formulă extrem de tânără, cu o medlei de vârstă de 20 de ani și două luni, iar în atac este fostul unirist Denis Iepure

Elevii lui Lucian Itu traversează o perioadă bună, cu 3 întâlniri în care nu au pierdut (5 puncte), iar clujenii lui Marius “Papi” Popescu au obținut abia etapa trecută primul succes stagional, predând “lanterna roșie”.

Echipe de start

Metalurgistul: Csapo – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Vitinha (71, M. Neagu) – Șaucă/ cpt, Udrea, P. Păcurar, Căt. Pop  (82, N. Lazăr) – Cocan (82, Șuteu), M. Domșa (86, Haj); rezerve Perjeriu, L. Itu, I. Grozav, D, Jurca, Bura. Antrenor principal Lucian Itu.

Viitorul: D. Moldovan – R. Bartoș (46, Aparascăi), Porumb/ cpt (77, Borma), N. Moldovan (46, Duda), Cr. Istrate –  Calo, Dolghi (46, Al./ Pop), E. Bartoș, Vereș (60, Milandru) – Iepure, Al. Roșca; rezerve: Măluțan, Selegean, Șerbănescu,  Greu. Antrenor Marius Popescu.

Arbitri G. Feleki (Odorheiu Secuiesc) H. Recsenyedi (Sf. Gheorghe) T. Biro Barna (Covasna) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), I. Rădulescu (Tg. Jiu)

Avertismente: Vlădia (17). Șaucă (37)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea