Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: CS Ocna Mureș – Crișul Chișineu Criș 0-4 (0-1)! Umilința continuă, „lanterna roșie” – agentul „006”!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș este copleșită de impactul cu Liga a 3-a, echipa de lângă sonde fiind ciuca bătăilor în eșalonul superior. Nou-promovata a suferit a șasea înfrângere consecutivă, 0-4 (0-1), pe propriul teren, la un scor umilitor, cu Crișul Chișineu Criș, ce s-a impus la pas, prin reușitele lui Budur (44), Modan (57), Ianc (70), A. Mihai (89), fără a forța, pe „Stadionul Dragostei”.

Arădenii au controlat ostilitățile, oponenții rezistând doar o repriză, la reluare prăbușindu-se total, echipa lui Ion Ilie neavând vreo situație reală de gol pe parcursul meciului. „Soda dragă” trăiește o rușine continuă pe a treia scenă, fiind echipa pe seama căreia oponenții își rotunjesc golaverajul. Cu 1-16 în fața propriilor suporteri, „alb-albaștrii” scriu recorduri negative de toată jena, doar Viitorul Domnești (Seria a 3-a) având un parcurs mai penibil (2-26 golaveraj)!!!

*Ion Ilie: „Asta e valoarea, am căzut după primul gol”

„Până la primirea primului gol, venit după greșeli personale, a fost în regulă. Apoi am căzut, iar după pauză am capotat total. Asta este valoarea, nu se poate mai mult, mergem înainte„, a spus Ion Ilie.

*Adrian Abrudean: „Am luat meciul în serios, nu am subestimat adversarul”

Primele 15 minute au fost echilibrate, dar treptat am pus stăpânire pe joc și până la final am controlat meciul cu autoritate. Știam ce ne așteaptă, o echipă arțăgoasă, dornică să renască, dar jucătorii au înțeles că nu întâlnim o formație cu zero puncte, ci una rănită. Nu am subestimat adversarul și un alt aspect important care mă mulțumește este acela că am bifat doilea meci consecutiv în care nu am primit gol. Vrem să ne prelungim cât mai mult această serie pozitivă, chiar dacă etapa viitoare avem parte de un derby cu liderul Șoimii Lipova„, a menționat Adrian Abrudean.

 *0-4, MIN, 89: cap A. MIHAI, din 8 metri, în dreapta lui Țiboc, la o centrare perfectă venită de la altă rezervă, D. Lazăr.

*0-3, MIN. 70: IANC șut la colțul lung, de la 18 metri, după o combinație în zona centrală

*0-2, MIN. 57: MODAN, venit din spate și găsit excelent de Piț, cu o pasă în diagonală, de pe dreapta, a trimis cu capul, sub transversală

*0-1, MIN. 44: BUDUR a finalizat simplu, din 3 metri, o minge în diagonală trimisă de Modan, acțiune ce a făcut șah-mat defensiva adversă

La reluare, tot arădenii sunt la timonă: cap Modan (48) – mult peste și șut Gâlcă de la 18 metri ce a trecut deasupra porții. Se face 2-0 și se joacă numai la o poartă Budur (67) – cap prins de Țiboc, la centrarea lui Lezeu. Piț (69) – a tras de la 30 de metri, violent, peste! Ciornei (87) a ratat singur cu portarul un scor aspru.

La pauză, oaspeții conduc cu 1-0, firesc, după derularea ostilităților.

Început echilibrat de meci, gazdele sunt în alb-albastru, oaspeții în echipament alb-roșu Plouă, în tribune sunt 300 de spectatori, printre care și Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, foștii antrenori ai gazdelor

În minutul 7, Țiboc a respins șutul lui Gâlcă de la marginea careului. Arădenii mai au o ocazie, prin Bodur – blocat de Gorba la 10 metri (12). În minutul 18, după un corner executat de Piț, Gligor a reluat cu capul, din 6 metri, în transversală! Modan (22) a avut o acțiune individuală încheiată cu un șut pe lângă bara dreaptă, de la 17 metri. Ocna replică prin Val. Drăgan (25) – șut peste transversală de la 25 de metri. Ianc (38) a trimis anemic pe lângă bara stângă, de la 20 de metri, central. În minutul 44, T. Cristea a trimis telefonat, pe centru, o lovitură liberă de la 35 de metri

Echipe de start:

CS Ocna Mureș:  Țiboc – Kiss (60, Căt. Ivașcu), Borșoi, Gorba (70, Csegoldi), Șandor – S. Șimandi (85, Cimpoieșu), P. Man, A. Gherman, T. Cristea, I. Cociș,  – V. Drăgan; rezerve Iviniș, Cr. Ivașcu. Antrenor Ion Ilie.
Crișul: Dagau – Al. Pavel, Al. Gligor, Siminic – C. Maghici, Gâlcă, S. Ianc, Lezeu (73, Clej) – Piț (85, D. Lazăr), Modan (75, A. Mihai), Budur (72, Ciormei); rezerve Mucha – T. Bodri, L. Bodri. Antrenor Adrian Abrudean.

Arbitri: S. Lăstun (Rm. Vâlcea) – V. Gaspar (Tg. Mureș), Mădălina Mihai (Ștefănești – Vâlcea) Observatori  L. Glogoviceanu (Reșița), M. Ștefan (Orăștie)

. Interimatul lui Ion Ilie pe banca tehnică a nou-promovatei din Ocna Mureș se prelungește și la jocul cu Crișul Chișineu Criș, o altă proaspăt venită în eșalonul terț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea