Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Liga studenților sociali-democrați din Alba si-a ales conducerea. Andrei Popa, din Lupșa, noul președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul Partidului Social Democrat din Alba Iulia a avut loc, marți, întâlnirea studenților sociali-democrați, prilej cu care s-a ales noua conducere a tinerei organizații ce face parte integrantă din structura de tineret a județului. Andrei Popa, din Lupșa, a fost votat președinte. 

Alegerile au avut loc în prezenta reprezentațiilor organizației de tineret județene: Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Bunea Ioan-Iulian, Lazar Sebastian, aceștia adresându-le tinerilor membri câteva gânduri legate de ce a însemnat pentru ei debutul în politică, traseul avut, sfaturi și totodată i-au asigurat de întreg sprijinul în toate proiectele viitoare.

În urma propunerilor însoțite de prezentarea făcută de fiecare candidat și a votului deschis, Liga Studenților Social Democrați are următoarea componența:

Președinte: Popa Andrei (originar din Lupșa, student anul II la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept)

Secretar executiv: Prunean Roxana

Vicepreședinți: Murg Roxana, Mihețiu Daniela Ioana, Batca Letiția, Pâclișan Nicolae, Dunca Bogdan.

Membri birou: Șeulean Cosmina, Pojar Monica, Onețiu Liliana, Marc Alin, Bălan Andrei, Mihețiu Daniele, Sumutiu Paul.

Președintele LSSD, Popa Andrei a declarat că se simte onorat și, totodată, emoționat datorită faptului că face parte din ceea mai puternică organizație de tineret din țară, iar legat de inițiativa sa de a face politica și a se implica mai mult în viața civică vine în urma întâlnirii avute la Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia cu europarlamentarul Victor Negrescu care le-a vorbit la momentul respectiv despre implicarea civică si procesul decizional european.

La finalul întâlnirii membrii ligii au întocmit un calendar de evenimente pentru anul în curs.

[nggallery id=3422]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea