FOTO. Liga studenților sociali-democrați din Alba si-a ales conducerea. Andrei Popa, din Lupșa, noul președinte

La sediul Partidului Social Democrat din Alba Iulia a avut loc, marți, întâlnirea studenților sociali-democrați, prilej cu care s-a ales noua conducere a tinerei organizații ce face parte integrantă din structura de tineret a județului. Andrei Popa, din Lupșa, a fost votat președinte. 

Alegerile au avut loc în prezenta reprezentațiilor organizației de tineret județene: Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Bunea Ioan-Iulian, Lazar Sebastian, aceștia adresându-le tinerilor membri câteva gânduri legate de ce a însemnat pentru ei debutul în politică, traseul avut, sfaturi și totodată i-au asigurat de întreg sprijinul în toate proiectele viitoare.

În urma propunerilor însoțite de prezentarea făcută de fiecare candidat și a votului deschis, Liga Studenților Social Democrați are următoarea componența:

Președinte: Popa Andrei (originar din Lupșa, student anul II la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept)

Secretar executiv: Prunean Roxana

Vicepreședinți: Murg Roxana, Mihețiu Daniela Ioana, Batca Letiția, Pâclișan Nicolae, Dunca Bogdan.

Membri birou: Șeulean Cosmina, Pojar Monica, Onețiu Liliana, Marc Alin, Bălan Andrei, Mihețiu Daniele, Sumutiu Paul.

Președintele LSSD, Popa Andrei a declarat că se simte onorat și, totodată, emoționat datorită faptului că face parte din ceea mai puternică organizație de tineret din țară, iar legat de inițiativa sa de a face politica și a se implica mai mult în viața civică vine în urma întâlnirii avute la Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia cu europarlamentarul Victor Negrescu care le-a vorbit la momentul respectiv despre implicarea civică si procesul decizional european.

La finalul întâlnirii membrii ligii au întocmit un calendar de evenimente pentru anul în curs.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Gh 15 februarie 2017 at 18:10

Felicitari Andrei !!!!

Bogdan 15 februarie 2017 at 18:11

Felicitari colegii mei!

dl. Goe 16 februarie 2017 at 8:53

Cum usor se poate observa, pentru Medrea si Muresan folositi formula prenume si apoi nume, in timp ce pentru restul (se pare ca asa îi considerati voi pe cei mai mici) va adresati scolareste (elev Bunea – spre exemplu). Cat ar trebui sa ”creasca” si ceilalti pentru a fi recompensati cu formula gazetareasca de adresare?
Apropo, sunt curios ce formula veti utiliza in cazul de fata – stergeti postarea mea sau stergeti tot, inclusiv articolul, cum ati procedat cu nota referitoare la societatea Apulum, unde am avut o opinie, explicata si justificata.
Succes!

Pepiniera 16 februarie 2017 at 10:21

Dragi studenti, invatati de la fantasticii vostrii inaintasi (nea Nicu, nea Nelu, Ady Nasty, VeVe Pontha, Draknea, Olgutza, ietcetera, ietcetera) cum se conduce un partid si o tara! „Ieducatia” incepe de mic si se termina de tanar!

Eu as incerca mai bine formarea unui nou partid de stanga (cinstit si credibil) decat reformarea unui cancer care evolueaza de peste 27 de ani! Dar vorba aia „daca esti prost de mic, cand esti mare numa’ te joci”!

Hai la mai mare si multe „succesuri” (ca sa citez din partea cealalta a spectrului – sa nu supar pe nimeni)

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...