Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a 3-a: Arieşul Turda – Industria Galda de Jos 3-2 (1-0) *Eșec cu probleme de arbitraj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut în deplasarea de la Turda, cu formaţia locală Arieşul, scor 2-3 (0-1), meci contând pentru etapa a 23-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.Ariesul Turda - Industria Galda25 Întâlnirea a fost încărcată de evenimente, oaspeții acuzând arbitrajul mai ales la deschiderea scorului, când a fost lovit portarul Cătălin Ștef. Conduși cu 3-0 în minutul 65, oaspeții au revenit în joc, Alin Cîmpean intrat în teren după pauză marcând o dublă (min. 84 și 88, din penalty). Revenind de la 0-3, Industria putea chiar egala în minutul 90, când Frențiu a ratat o situație imensă.

*Portarul Ștef, lovit la deschiderea scorului

Scorul a fost deschis în minutul 41 la o fază extrem de controversată. Portarul Ștef a ieșit în întâmpinarea atacantului Șeuca, cei doi s-au ciocnit violent, iar goalkeeperul Galdei a rămas întins pe gazon fiind lovit în arcadă. Faza a continuat iar ex-uniristul Fl. Sabou a marcat,Ariesul Turda - Industria Galda26 șutând în poarta goală. Din pricina problemelor medicale acuzate de portar, meciul a fost întrerupt 5 minute, iar accidentarea l-a obligat pe Ștef să părăsească terenul în minutul 65!

 În minutul 55, Șeucă a majorat avantajul cu un șut din cădere. Arieșul s-a desprins prin Șasa (min. 60), după o lovitură liberă șut din careu.

Handicapul  a fost redus în mintul 84, prin A. Cîmpean (șut în diagonală, la vinclul opus, o reușită extraordinară).

*Penalty la semnalizarea asistentului!

În minutul 86, portarul Țicrea l-a lovit pe Frențiu, deși mingea se juca în altă parte a terenului, dar centralul nu acordă nimic și s-a creat o altercație.

La intervenția asistentului, după o altă busculadă, în care au fost implicați jucătorii ambelor tabere, s-a schimbat decizia și se acordă penalty, transformat de A. Cîmpean.

Sunt mulțumit de joc și cred că dacă era un arbitru mai experimentat nu pierdeam. La primul gol a fost fault la portar, Ștef fiind inconștient câteva zeci de secunde. Apoi la penalty-ul nostru, dat pentru lovirea adversarului, trebuia eliminat și portarul advers. Dacă nu erau aceste probleme de arbitraj, cu siguranță luam un punct„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

În minutul 90, Frențiu a ratat o egalare surprinzătoare, ratând din 2 metri, singur cu poarta goală. În minutul 90+1, Haiduc a fost eliminat pentru cumul de avertismente.

Au evoluat echipele: *Arieşul: Ţicrea – Şoancă, Tarcea, Cordoş, Șasa, Ionescu, Tircrea, Șeucă, Fl. Sabou, Matis, David; rezerve Pampea, Nedeşan, Maier, Chişu, Oltean, Szabo, Pleşa. Antrenor Cosmin Tilincă.

*Industria: Ştef (65, M. Ordean) – Necreală, Haiduc, Căt. Ivaşcu (75, Al. Man), Cr. Ivaşcu, P. Medrea, R. Lungu, D. Lupşan (65, Cioară), Frenţiu, Baghiu (65, Cîmpean), Bodea; rezerve Nicoară, Goangă, Chirilă.

Foto: Gligor UDREA și Turda News

[nggallery id=448]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea