Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liceul Tehnologic Sebeş – în finala Cupei „Coca Cola”, fotbal feminin, unde va întâlni „Avram Iancu” Câmpeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HCC - Lic. Sebes138Miercuri, 26 martie, de la ora 14.00, la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia se va disputa finala judeţeană la fotbal feminin, a Campionatului Naţional de fotbal licee, dintre Liceul Tehnologic Sebeş (antrenor Cornel Tiurean) şi Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni (antrenor Nicolae Achimeţ), în urma căreia se va stabili campioana ce ne va reprezenta la etapa de zonă de la Tg. Mureş.

Azi  s-a stabilit a doua finalistă a Campionatului Naţional de fotbal licee, Cupa „Coca Cola” pe judeţ, în urma unui meci dramatic.

Astfel, în zona de la Alba Iulia, Liceul Tehnologic Sebeş a învins cu scorul de 4-3 (4-2) pe Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, după ca a condus la un moment dat cu 4-0. Golurile au fost înscrise de Andreea Ciortan, Ioana Ispas, Elena Ştefan şi Tabita Tăbăcaru, respectiv Diana Stănescu – două şi Andreea Barb. Competiţia pe judeţ a reunit 5 echipe, partener media fiind cotidianul „Unirea”.

[nggallery id=1336]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea