Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| LECȚIE de spirit civic, în ALBA: Mai mulți voluntari au strâns gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LECȚIE de spirit civic, în ALBA: Mai mulți voluntari au strâns gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători

Un grup de voluntari din Alba au devenit adevărate modele de spirit civic, după ce au curățat gunoaiele împrăștiate de mai mulți trecători, pe un drum din județul nostru, îngropat în deșeuri.

Ziarulunirea.ro a scris pentru prima dată despre această situație neplăcută în cursul zilei de ieri, 7 ianuarie.

„Duminică fiind, de dimineață ne-am dus la biserică, am mulțumit pentru săptămâna care-a fost si acum la amiază, ne cerem si iertare că n-am odihnit creștinește cum ar fi trebuit…

DAR cu nădejde spre mai bine, AM INTERVENIT ȘI REZOLVAT cu bucurie”, au fost cuvintele unui cetățean, care a ajutat la strângerea deșeurilor.

Îmbunătățirea infrastructurii și crearea unor condiții mai bune pentru cei care aleg să călătorească în timpul liber nu reprezintă tot timpul un avantaj pentru localnici.

CITEȘTE ȘI: Paradox într-un sat din ALBA: Munți de gunoaie, după ce un drum a fost renovat. „Înainte să fie asfaltat nu era gunoi deloc”

Acest lucru a fost din păcate învățat și de către locuitorii unui sat din Alba, care s-au trezit, peste noapte, sufocați de gunoaie.

„De când s-a renovat drumul ce leagă Ciugud de Sântimbru, foarte multe persoane vin să se destingă, iar de când a început să fie foarte circulabil, s-a strâns foarte foarte mult gunoi. Mai ales prezervative , pungi de McDonald’s și multe pahare de cafea. Înainte că drumul să fie asfaltat nu era gunoi deloc.

În fiecare seară aproape văd mașini în locurile astea.”, au fost cuvintele cititorului ziarulunirea.ro, care au însoțit fotografiile trimise pe adresa redacției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea