FOTO: La Ciugud se păstrează cu sfințenie zestrea de tradiții românești: Expoziție cu obiecte tradiționale, organizată de Parohia Ortodoxă Română Teleac

Paul Voicu - Primar 2020

La Ciugud se păstrează cu sfințenie zestrea de tradiții românești: Expoziție cu obiecte tradiționale, organizată de Parohia Ortodoxă Română Teleac

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale, de 1 Decembrie, Parohia Ortodoxă Română din Teleac, comuna Ciugud, a organizat un vernisaj de excepție, cu obiecte tradiționale din gospodăriile localnicilor, pe scurt: Istorie și tradiție!

ELIT

Preotul satului, Bogdan Avram, a reușit cu ajutorul comunității, să readucă în prim plan cu ocazia Zilei Naționale, importanța tradiției românești, reușind să expună obiecte și straie tradiționale, documente despre istoria satului și fotografii din arhivele personale ale sătenilor.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor ce s-au implicat, s-au dăruit și s-au jertfit ca să avem o astfel de expoziție în satul nostru Teleac” a declarat preotul.

Mihail David - 2020

„La Ciugud păstrăm cu sfințenie zestrea noastră de tradiții românești. Dovada o oferă în aceste zile locuitorii din satul Teleac, care sub coordonarea Parohiei Ortodoxe și a părintelui Bogdan Avram, au realizat o expoziție cu obiecte tradiționale din gospodăriile localnicilor, cu documente despre istoria satului și cu fotografii de arhivă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Ciugud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...