Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Klaus IOHANNIS, SUSȚINERE totală din Cealaltă Capitală! Manifestare grandioasă la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

miting Alba Iulia01ACL Alba a organizat joi, 13 noiembrie, cel mai puternic miting de susținere a lui Klaus Iohannis din această campanie prezidențială. Simpatizanți din întreg județul s-au întâlnit în această după-masă pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, venind, în grupuri organizate, de pe principalele artere ale orașului, cu pancarte, steaguri tricolore și baloane albe sau albastre.

Reprezentanții ACL Alba au amenajat o scenă în mijlocul bulevardului, pe care au urcat Mircea Hava, Ion Dumitrel, primari din județ, consilieri locali, dar și tineri care fluturau steaguri tricolore.

La începutul manifestării, din boxe se auzea vocea lui Klaus Iohannis care a avut un mesaj emoționant. Acesta a precizat că bunicul său i-a lăsat cadou un ceas care funcționează și în zi de azi. În anul 2000 le-a promis sibienilor că va face ca lucrurile să meargă ceas, iar acum, după 14 ani, acest gând îl are și pentru România.

miting la Alba Iulia45Primarul Mircea a declarat că își dorește un președinte al lucrului bine făcut, un președinte care respectă Justiția și care respectă toți românii. În acest timp, mulțimea  scanda: ”Iohannis”.

”Vă mulțumesc că sunteți aici, mă uit cu drag și văd prieteni de la Câmpeni, Aiud, Blaj, Sebeș și din toate colțurile județului. Sunt mândru că sunt aici cu voi. Nimeni nu poate umili Alba Iulia, chiar dacă încearcă. Voi sunteți oameni mândri. Sunteți adevărații români, mândri de locul lor. Fiți oamenii pe care îi știu. Duceți-i pe toți la vot. Aveți un oraș pentru care guvernul actual nu a dat un cent, a luat însă mult de aici. A luat din sudoarea voastră așa cum a luat din sudoarea tuturor celor care muncesc. Asta face Ponta. Și deși este un prieten bun cu ortodoxia se gândește să pună impozit și pe prostituate. Întrebarea mea este una: să văd câți din colegii lui vor trebui să plătească această taxă? Cred că toți. Vom arăta încă o dată, că nu pot ei fura, cât putem noi vota. Aici suntem oameni care știm ce înseamnă să ne trezim dimineața și să mergem la muncă. Aici ne salutăm cu <<spor la muncă>>, în altă parte se spune <<serviciu ușor>>”, a fost mesajul transmis de Mircea Hava.

miting la Alba Iulia08În cadrul manifestării s-a amintit și despre accidentul aviatic din Munții Apuseni, Guvernul Ponta fiind acuzat de incompetență, iar moții lăudați, pentru modul exemplar în care s-au mobilizat.

Totodată, Guvernul Ponta a fost acuzat că nu a dat bani pentru Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, acesta fiind finanțat cu bani de la Consiliul Județean.

Manifestarea s-a încheiat prin intonarea Imnului de stat al României.

[nggallery id=2590]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea