Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Klaus Iohannis îi îndeamnă pe toți liberalii din Alba să voteze Florin Roman și Eduard Hellvig la europarlamentare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri, începând cu orele 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, peste 500 de liberali din județul Alba s-au mobilizat și au venit să își exprime susținerea pentru Florin Roman și Eduard Hellvig, candidații PNL la alegerile europarlamentare de la sfârșitul acestei luni.

La evenimentul a cărui primă parte a fost dedicat prezentării candidaților liberali Florin Roman și Eduard Hellvig, au participat peste 20 de primari ai PNL din județul Alba și majoritatea liderilor organizaților din județ.

Atmosfera a fost una explozivă. Mulți tineri, steaguri, baloane inscripționate cu PNL, pancarte, aplauze sănătoase și energie debordantă, cum numai în timpul luptelor electorale vezi, în special în rândul tinerilor din politică.

Principalul mesaj transmis sub diferite formulări de liderii partidului Klaus Iohannis, Teodor Atanasiu, Florin Roman, Eduard Hellvig, Elena Ignat, Simion Crețu, Dan Simedru a fost: Membri și simpatizanți liberali din județul Alba: Mobilizați-vă! Explicați-le rudelor, prietenilor și vecinilor, de ce este important să meargă la vot și să voteze candidații PNL!

Amfitrionul evenimentului a fost nimeni altul decât consilierul local al municipiului Alba Iulia Rareș Buglea.

Cel mai respectat  liberal român din țară și poate din întreaga Europă, primvicepreședinte al PNL și primar al Sibiului, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj puternic de susținere a albaiulianului Florin Roman, candidat al PNL la alegerile europarlamentare.

„Florin Roman și Eduard Hellvig sunt cei mai buni performeri din echipa noastră de europarlamemtare. Am o părere foarte bună despre amândoi!”, a declarat Klaus Iohannis presei, înainte de începerea  evenimentului.

[nggallery id=1708]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea