Rămâi conectat

Sport

FOTO: Junioarele III de la CSO Cugir, în cantonament la Luncile Prigoanei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir junioare 3Echipa de handbal feminin, junioare III de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir (CSO) Cugir a efectuat la finele lunii trecute un stagiu centralizat în Munţii Sebeşului, la Luncile Prigoanei.

Antrenorul formației cugirene, Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care jucătoarele pe care le antrenează au răspuns pregătirii din cantonament.

Timp de cinci zile, handbalistele de la „poalele” Drăganei au tras tare în vederea pregătirii noului sezon competițional al junioarelor III care va debuta în luna septembrie. Potrivit profesorului Romulus Micu programul de pregătire a constat în trei antrenamente zilnice, două dintre ele fiind fizice iar unul tehnico-tactic.

Antrenorul junioarelor III, prof. Romulus Micu s-a arătat mulțumit de modul în care a decurs pregătirea centralizată: conform programului, s-a muncit foarte bine, fetele au lucrat bine, cu dorință și la finalul pregătirii au dat randamentul scontat. Cel mai important este faptul că ne-am întors acasă fără nicio problemă de sănătate”. În sezonul trecut al campionatului național rezervat junioarelor III, competiţie organizată de către Federația Română de Handbal, CSO Cugir a terminat pe locul 6 în clasmentul seriei G.

Text-foto: Sorin GIURCĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea