Rămâi conectat

Sport

FOTO: Jelena Antic (CSU Alba Iulia), MVP-ul All Star Game 2016 de la Braşov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă după semifinala pJelena Antic CSU Alba Iulia 1ierdută cu Sepsi Sf. Gheorghe dezamăgirea era în tabăra albaiuliană, în schimb oficialii CSU Alba Iulia se bucură de faptul că baschetbalista Jelena Antic a fost desemnată luni seara, la Braşov, MVP-ul „All Star Game” 2016!

CSU Alba Iulia a fost reprezentată la “meciul stelelor”, de la Braşov, în selecţionata Nordului, de antrenorul Miroslav Popov, împreună cu jucătoarele Sonia Ursu, Jelena Antic, Alexandra Uiuiu şi Swanta Dyer (ultimele două n-au evoluat din motive medicale).

Spectacol total la Braşov, în All Star Game-ul feminin, acolo selecţionata Nordului s-a impus în faţa reprezentativei din Sud, 106-97, într-un meci transmis de Digi Sport.

baschetPe lângă show-ul din teren, cele mai bune jucătoare din cele două echipe s-au întrecut în concursurile din pauze. Nici antrenorii nu au stat deoparte.

Dan Calancea, Zoran Mikes şi Miroslav Popov şi-au încercat şi ei abilităţile la aruncările libere.

Cu 17 puncte, macedoneanca de la CSU Alba Iulia, Jelena Antic, a fost declarată MVP-ul partidei.

A fost un meci extraordinar, cu caracter distractiv. Mă bucur că am putut juca alături de toate aceste fete”, a declarat la final Antic, pentru site-ul www.digisport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea