Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Inundații la Roșia Montană: Şcoala Gimnazială „Simion Balint”, luată cu asalt de ape

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Inundații la Roșia Montană: Şcoala Gimnazială „Simion Balint”, luată cu asalt de ape

Fenomenele meteorologice extreme și inundațiile au făcut prăpăd în comuna Roșia Montană, iar apele au asaltat școlile din Gura Roșiei și Cărpiniș.

O mare parte din zona Munților Apuseni a fost afectată de fenomenele datorate succesiunii codurilor de avertizare imediată, multe sate și comune înregistrând adevărate dezastre naturale.

Jutețul Alba se află sub cod roșu de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de pericol, la nivelul Arieșului – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Albac – amonte confluență cu râul Valea Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea