Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO| Între tradiție și modernitate: ”Ziua Recunoștinței” sărbătorită la Colegiul Național ”Avram Iancu” Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

camp3Elevii Colegiului Național “Avram Iancu” Câmpeni coordonați de profesorii de limba engleză Felicia Șufană și Alexandru Selyem au sărbătorit ”Ziua Recunoștinței” chiar în aceeași dată când aceasta este aniversată în America, în cea de-a patra joi a lunii noiembrie.

Această activitate s-a desfășurat în cadrul unui parteneriat școlar cu Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud ai cărui elevi au fost coordonați de către profesorul de limba engleză Mihaela Oproiu, având ca scop familiarizarea elevilor cu tradițiile nord – americane și cu această sărbătoare, de a determina elevii să îmbine studiul limbii engleze cu diverse activități practice.

În cadrul proiectului au fost organizate mai multe ateliere de lucru, elevii realizând diverse activități extracurriculare: scriere creativă, rezolvare de puzzle în limba engleză pe tematica acestei zile, învățarea unor cântece legate de sosirea pelerinilor în America de Nord și de întâlnirea lor cu nativii nord-americani, activități de role-play, confecționarea de machete care să reprezinte întâlnirea coloniștilor cu ”Lumea Nouă”, masă tradițională de Ziua Recunoștinței. La finalul activităților s-a organizat o expoziție cu lucrările elevilor unde s-au regăsit cele mai reprezentative și originale idei ale acestora.

Ovidiu Culda

[nggallery id=2685]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea