Rămâi conectat

Sport

FOTO: într-o partidă uşoară, CSU Alba Iulia – Rapid Bucureşti 77-52 *13 meciuri consecutive câştigate de Popov şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Rapid Bucuresti45După succesul din CEWL de la Arad, unde CSU Alba Iulia le-a administrat a doua înfrângere în acest sezon baschetbalistelor de la ICIM Arad, formaţia din Cetatea Marii Uniri a avut astăzi parte de un test facil în compania echipei Rapid Bucureşti. Sportivele antrenate de Miroslav Popov s-a impus categoric, scor 77-52 (14-16, 28-14, 17-13, 18-9), bifând astfel al 13-lea succes consecutiv în campionat.

Chiar dacă partida din Sala Universităţii a fost una la discreţia gazdelor, baschetbalistele lui Miroslav Popov s-au întrecut din nou în ratări, motiv pentru care tehnicianul sârb a produs înlocuiri repetate. În primul sfert albaiuliencele şi-au privit adversarele de sus, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, rapidistele impunându-se cu 16-14. Mustrate la pauză de antrenor, baschetbalistele şi-au revenit în sfertul al doilea şi pe lângă spectacol au practicat un baschet frumos. La pauza dintre sferturi s-a intrat la cabine cu scorul de 42 la 32 pentru CSU Alba Iulia. În ultima secundă a sfertului al doilea, Sasa Cadjo a aruncat de la mijlocul terenului, mingea intrând în coşul adversarelor, spre deliciul publicului albaiulian, prezent în număr de aproximativ 300 de persoane la acest meci. În prima parte a celei de a doua sesiuni albaiuliencele au păstrat cursul jocului, iar după trei părţi parcurse, tabela din Sala Universităţii indica scorul de 59 la 43 pentru CSU Alba Iulia. În ultimul sfert CSU Alba Iulia şi-a permis să evolueze cu „viitorul” echipei, Sica Cuzic şi Mihaela Gherman intrând pe teren. Scorul final al partidei a fost de 77-52 pentru CSU Alba Iulia.

Punctele formaţiei CSU Alba Iulia au fost marcate de:  Sasa Cadjo – 18, Chastity Reed – 12, Alexandra Uiuiu – 11, Marina Mandic – 10, Breanna Salley – 7, Tiffany Brown – 7, Chadijah Whittington – 4, Larisa Toma – 4, Ildiko Nagy – 2 şi AnneMarie Părău – 2.
Am venit după două partide grele, la Târgoviște și Arad, iar fetele au fost puțin obosite. În unele momente ne-am relaxat prea mult, la final scorul a fost unul mulțumitor, peste 20 de puncte diferență, însă va trebui să uităm cât mai repede meciul acesta, cu siguranță putem juca mai bine decât atât. Sper ca săptămâna viitoare, una foarte dificilă, să ne revenim la adevăratul potențial și să o terminăm la fel de bine ca pe aceasta„, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

Pentru CSU Alba Iulia urmeză  meciul de miercuri, 5 februarie, acasă cu Flying Foxes Viena (CEWL), iar apoi albaiuliencele vor juca sâmbătă, 8 februarie, la Oradea şi duminică, 9 februarie în deplasare cu ICIM Arad, ambele partide în campionat, dispute la un interval de o zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea