FOTO: Indicatoarele privind acordarea de prioritate, explicate de IPJ Alba. Sfaturi preventive pentru conducătorii auto

Paul Voicu - Primar 2020

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie şi îndrumările agenţilor de circulaţie, în special  acordarea de prioritate.

Pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, pe fondul neacordării de prioritate, conducătorii auto  trebuie să acorde o atenţie deosebită modulul în care circulă pe şosele, pentru că poartă nu doar responsabilitatea siguranţei lor, ci şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier.

ELIT

Pentru o călătorie lipsită de evenimente neplăcute, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto adoptarea unei conduite preventive şi respectarea indicatoarelor privind acordarea de prioritate:

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Unu 22 noiembrie 2017 at 16:44

Sunteti penibili cu stirea asta . Orice sofer ce are permis de conducere cunoaste aceste semne de circulatie insa binenteles daca vrea sa le respecte

Tara lui Papura Voda 22 noiembrie 2017 at 18:11

Crezi tu ?
In orasul in care s-a rasturnat carul, e nevoie de multe „stiri” ca astea!
Pentru ca la scolile de soferi te invata cum sa iei carnetul, nu cum sa conduci !

dolfi 22 noiembrie 2017 at 18:48

E bine ca se mai readuce aminte din cand in cand „materia studiata”.
Cu cati va ani in urma imi zicea un taximetrist ca a incercat sa „faca chestionarele” lu fiu’so care „dadea pentru carnet” si se amuza ca nu facea mai mult de jumatate din intrebari…

apoliticul 22 noiembrie 2017 at 20:11

Poate ne explica IPJ și care e prioritatea la intersecția de la izvorul de la Vîntu de Jos:
Cei care vin de la Alba au indicatorul prin care se termina drumul cu prioritate,cei care vin de la Pian au cedează trecerea, iar cei care vin de la Sebeș au stop(in teorie că în practică indicatorul sa decolorat și nu mai indica nimic)
P.S.chiar as vrea sa cunosc capul patrat care a stabilit prioritatea in această intersecție.

Tara lui Papura Voda 22 noiembrie 2017 at 21:31

In situatia descrisa de tine, afla ca acel cap patrat, e de fapt un dos !

je 23 noiembrie 2017 at 8:36

Cred ca mai important ar fi ca Politia sa se implice mai mult in educatia rutiera cu copii si parintii si inevitabil cu soferii. In tara asta fiecare face ce vrea si interpreteaza semnele de circulatie cum vrea el. Copii trec pe unde ii taie capul cand merg la scoala, mai ales prin locuri nepermise, putini sunt atenti la traversarea strazii, vezi zona HCC si Scoala 7 . Restul pietonilor trec printre masini, numai bine te trezesi cu ei pe capota, si cu copilul de manuta(zona Closca, Bulevardul Revolutiei 1918) iar trecerea de pietoni e la 5,10 metri. Si chiar daca ar mi la 50 metri nu cred ca trebuie sa-si puna viata in pericol si siguranta circulatiei. In ceea ce priveste soferii, cei mai meseriasi, la semafor pe culoarea galben rosu trec inca 3 masini cel putin ca se gata lumea si asa se produc accidentele pe trecerea de pietoni. 80% dintre soferi iasa de la Kaufland pe sensul interzis. Se parcheaza haotic cel mai mult pe trotuare obligand pietonii sa iasa pe partea carosabila. Asa ca mai treuie lucrat la mentalitate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...